29 / 03 / 2024

taner yıldız elektrik açıklaması

taner yıldız elektrik açıklaması

Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye'nin, AK Parti hükümetiyle son 12 yıl içerisinde ithal ettiği enerji payı içerisindeki enerji oranı büyümeye rağmen değişmiş değil. Birçok ülkede bu daha da artıyor. Biz onu frenledik. Dengeleri tutturduk" dedi...

Taner Yıldız: Doğalgazın şu anki fiyatı 2008 Kasım ayından daha düşüktür!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Doğal gazın şu anki fiyatları, 2008 yılı kasım ayındaki fiyatlarından daha düşüktür" dedi. Bakan Yıldız, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler ile Mardin Belediyesini ziyaret ett

Taner Yıldız'dan kayıp kaçak bedeli açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik parasını ödemeyenlerle alakalı, onların tahsiliyle alakalı kararlılığımız devam edecek çünkü ödeyenin de hakkını bu vesileyle korumamız lazım" dedi.

Taner Yıldız'dan doğalgaz ve elektrik zammı açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik faturalarının bu ay zamlı geldiği iddialarıyla ilgili ''Elektrik fiyatlarına gizli veya açık zam yapmadık. Yapsak söyleriz zaten'' dedi.

Taner Yıldız: Elektriğe gizli ya da açık zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik fiyatlarına gizli veya açık bir zammın söz konusu olmadığını bildirdi. Bakan Yıldız, elektrik faturalarının yüksek geldiği yönündeki iddiaları yanıtladı..

Taner Yıldız'dan elektrik ve doğalgazda indirim açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin doğalgazı 6 yıl önceki fiyattan kullandığını, petrol fiyatlarının son 7 aydır düşüşe geçmesine rağmen doğalgazın 50 dolar seviyesinden satıldığını vurguladı.

Bakan Yıldız: Elektrik borçları yapılandırılsın

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Diyarbakır'da belediyenin borçlarından dolayı dağıtım şirketlerinin elektrik ve su kesintisi yapmasıyla ilgili tartışmalara değindi. Bakan Yıldız şunları söyledi:

Taner Yıldız: Sanayisine en ucuz doğalgazı satan ülkeyiz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarının değişmediğini belirterek, "Avrupa Birliği üyesi 28 ülke içinde sanayisine en ucuz doğalgaz ve elektrik satan ülkesi haline geldik" dedi.

Taner Yıldız: Elektrik ve doğalgaza zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız elektrik ve doğalgaz fiyatlarının yeni yılda değişmeyeceğini, elektrikte kayıp - kaçak bedelleriyle ilgili de ocak ayında düzenleme yapılacağını bildirdi.

Taner Yıldız Ermenek'teki maden ocağında çalışmaları denetliyor!

Taner Yıldız, Çalışma ve Faruk Çelik ile Lütfi Elvan, Ermenek'teki maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yapılan çalışmaları incelemek üzere sık aralıklarla tünelden ocağa girerek çalışmaları denetliyor.

Taner Yıldız: Ermenek'teki maden işletmesinde kusur var!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: 'Elimizde bulunmayan nedenlerden dolayı bir işlem olmuşsa, 'Bu doğal afettir' deriz. Ama burası bir doğal afet değil. Bu yüzden doğal afet olmayan yerde kusur var demektir' dedi.

Taner Yıldız: 18 işçiyli ilgili umudumuz azalıyor!

Karaman ’ daki madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları hakkında bilgi veren Enerji Bakanı Taner Yıldız, " 18 işçi kardeşimizle ilgili umudumuz azalıyor" dedi.

Taner Yıldız: Madenin altı suyla dolu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ermenek ilçesindeki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilere ilişkin, madenin altının tamamen suyla dolu olduğunu ve öncelikli amacın bu suyu deşarj etmek olduğunu söyledi

Taner Yıldız: Karaman'daki madende sular her 2 saatte 1 metre yükseliyor!

Enerji Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan akşam saatlerinde facianın olduğu bölgeye ulaştı. Bakan Yıldız yaptığı açıklamada, "İki saatte yaklaşık bir metrelik su yükselmesi var. Su yükselmesi devam ediyor" dedi

Taner Yıldız: Su seviyesi yükseliyor, zaman aleyhimize işliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında su baskını sonucu mahsur kalan işçilere ulaşabilmek için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

taner yıldız elektrik açıklaması Haberi

taner yıldız elektrik açıklaması


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye'nin, AK Parti hükümetiyle son 12 yıl içerisinde ithal ettiği enerji payı içerisindeki enerji oranı büyümeye rağmen değişmiş değil. Birçok ülkede bu daha da artıyor. Biz onu frenledik. Dengeleri tutturduk" dedi.


Yıldız, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaretinde yaptığı konuşmada, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'den sonra Sakarya'nın büyük bir değişim yaşadığını söyledi.


Sakarya'nın tükettiğinden fazla üretebilen bir kent olduğunu ifade eden Yıldız, şehirde sanayi, ticaret, enerji ve siyasette güzel bir ahenk oluştuğunu vurguladı.


Bir sanayicinin "Doğu Karadeniz'de yapılmak istenen santrallere kadınlar karşı çıkıyor, bakanlık ekolojik dengenin korunması noktasında ne yapıyor" sorusu üzerine Yıldız, yerli kaynakların arttırılması gerektiğini ifade etti.


"Şehirlerde çöpten ve atıktan elde edilen enerji yükselmeye başladı" diyen Yıldız, Türkiye'nin...