25 / 04 / 2024

Taş Yapu Four Winds Residence satış ofisi

Taş Yapu Four Winds Residence satış ofisi

Taşyapı İnşaat tarafından Four Winds Residence projesi İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda hayata geçirildi.Projede teslimler hemen yapılıyor...

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Housa Fatah tarafından kuruldu.

Four Winds projesinin tazminat davasında başa dönüldü!

Kadıköy’ün en önemli arazilerinden Meteoroloji arsasına yapılan Four Winds projesiyle ilgili adıköy Belediyesi ile Taş Yapı arasındaki davada başa dönüldü

Four Winds'te iskan sorunu ortadan kalktı!

Taşyapı’nın İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki konut projesi Four Winds için bakanlık tarafından verilen iskâna Kadıköy Belediyesi’nin iptal ettirmek için açtığı iskân iptal davasında sona gelindi. Four Winds'te iskan sorunu ortadan kalktı.

Four Winds Residence ev fiyatları 2016!

Taşyapı İnşaat tarafından Four Winds Residence projesi İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda hayata geçirildi.Projede teslimler hemen yapılıyor...

Four Winds Residence 2016 fiyatları!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Four Winds Residence 2016 fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Proje Taş Yapı imzası taşıyor.

Bağdat Caddesi'nde Park Residences ve Four Winds kavgası!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde lüks bir konut projesi bulunuyor. Bu projeyi ilk olarak Taşyapı, Four Winds ismiyle tanıttı. Dört kuleden oluşan projede bugün iki marka ortaya çıktı.

Hukuk, Taşyapı Four Winds projesine dur dedi!

Kadıköy’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar hakkı kullanarak dört tane gökdelen yapan Taşyapı’ya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen iskan mahkeme tarafından durduruldu.

Four Winds Residence'ta kişiye özel kampanya!

Taşyapı, İstanbul’daki Four Winds Residence projesinde hemen teslim evler için “kişiye özel” kampanya düzenledi. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı, “80 daire için şirket bünyesinde kişiye özel taksit yapıyoruz” dedi.

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim!

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Taş Yapı'nın inşa ettiği Four Winds Rezidans'ta metrekare fiyatı 5 bin 830 dolardan başlıyor...

Göztepe Four Winds'te 60 ay vade seçeneği!

Taş Yapı imzalı Four Winds, İstanbul'un en seçkin yerinde olmasıyla dikkat çekiyor. 44 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Four Winds Projesi'nin yüzde 93'ü yeşil alan...

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

Park Residence'ta satışlar başlayacak mı?

Bağdat Caddesi'ne yakın 4 kule için Taşyapı ve Birleşik Gayrimenkul arasındaki anlaşmazlık sürüyor. Taşyapı kuleyi Four Winds, Birleşik ise Park Residences ismiyle satışa çıkarmış, ancak mahkeme satışlara 2 haftalık tedbir kararı almıştı.

Four Winds projesi için mahkeme kararı açıklandı!

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul'un Four Winds arasındaki davada mahkeme Birleşik Gayrimenkul'e ihtiyati tedbir kararı verdi.

Taş Yapu Four Winds Residence satış ofisi Haberi

Taş Yapu Four Winds Residence satış ofisi

Teslimlerin hemen yapıldığı Four Winds Residence projesi Taşyapı İnşaat tarafından İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda hayata geçirildi. 


44 bin metrekare alanda yükselen Four Winds Residence'ta  alanları 120 ila 690 metrekare arasında değişen  2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor. 


Taş Yapı Four Winds Residence’ta fitness, sauna, spor alanları, şok duşları, pilates, yoga stüdyosu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, toplantı odaları, yürüyüş parkurları gibi ortak alanlar mevcut. 


Four Winds Residence ev fiyatları 2016!

Four Winds Residence’ta evlerin metrekare birim fiyatı 5 bin 800 dolardan başlıyor. Projenin ödeme planı kapsamında 60 ay vade imkanı sunuluyor.  


Kadıköy Four Winds Residence lokasyon olarak Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre, Kadıköy’e 3 kilometre, Boğaz Köprüsü’ne 12 kilometre, FSM Köprüsü’ne 17 kilometre ve Taksim’e 15 kilometre mesafede inşa...