18 / 04 / 2024

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans sistemi

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans sistemi

Vatandaşı bankadan kredi almadan ev sahibi yapan “Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi"ne ilgi artıyor. Finansevim Genel Müdürü Öztürk, “Faiz indirimiyle harekete geçen vatandaş bizlere de akın etti. Şubelerimize ziyaretler 2 katına çıktı” diye konuştu...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.

Tasarrufa dayalı faizsiz finans sektörü devlet güvencesiyle hak ettiği değere kavuşacak!

Çözüm Tasarruf Genel Müdürü Ebubekir Kaplan, faizsiz konut sisteminde şirketlere getirilecek sermaye şartı ve sıkı denetimlerle yapısal olarak güçlü kurumların vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmelerinin önünün açılacağını dile getirdi.

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

Birikimevim'den yüzde 50 hizmet bedeli indirimi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle konut ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” diyerek müşterilerilerine “Ev ve Araç Sahibi Olmanın Mutlu Yolunu” sunuyor.

Birikimevim Mobil Uygulaması devreye girdi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, dijital dönüşüm projelerine de son sürat devam ediyor...

Tasarrufa dayalı finansman sektöründen konut satışları için önemli adım!

Koronavirüs konut satışlarını bir süreliğine durma noktasına getirse de Türkiye’de konut satışları Haziran ayında yüzde 273 yükselerek 190 bin seviyelerine çıktı. Özellikle tasarrufa dayalı faizsiz finansman modelleri sundukları özel kampanyalar ile sektöre can suyu oluyor.

Faizsiz konut satışındaki riskler!

Faize karşı olan kitlenin gözdesi olan tasarrufa dayalı faizsiz finans şirketlerine oldukça ilgi gösteriliyor. Peki tasarrufa dayalı faizsiz finans şirketlerinde risk var mı?

Faizsiz konut sisteminin toplam satıştan aldığı pay yüzde 10'u aştı!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada, "Geçen yıl satılan 1 milyon 350 bin konutun 150-200 bin adetlik kısmı faizsiz finans sistemiyle satıldı. Toplam satış içerisinde tasarrufa dayalı faizsiz sistemin aldığı pay yüzde 10'u aştı." diye konuştu.

Tasarrufa dayalı finansman sektörünün büyüklüğü 15 milyar TL'yi aştı! 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Tasarrufa dayalı finansman sektörünün 2019'da 100 bini aşan yeni müşterilerinin, hem de eski müşterilerinin güven altına alınarak adım atılması gerekiyor. Bu sistemden sadece konut alanlar değil, taşıt alanlar da faydalanıyor" dedi...

Finansevim ve Vakıfevim birleşti!

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’nde rekabet arttı. Vakıfevim ve Fianasevim şirketleri birleştiklerini açıkladı...

Birikimevim Diyarbakır'da şube açtı! 

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile vatandaşalrı en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Birikime dayalı faizsiz finansman modeliyle ev sahibi olma sırası şimdi Diyarbakır’da...

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans sistemi Haberi

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans sistemi

Vatandaşı faizsiz ev sahibi yapan, 'Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi' gün geçtikçe büyüyor.

Başvuranları dayanışma yoluyla ev sahibi yapan Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi'nde bir nevi altın günü kuralları uygulanıyor. Ev almak için başvuranlar arasında gruplar oluşturuluyor. Daha sonra yapılan kura çekimi sonrasında toplanan parayla her ay bir kişi evine kavuşuyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Sektörün son birkaç ayda hızlı bir büyüme sürecine girdiğini anlatan Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, "Geçtiğimiz aylarda, konut kredi faizlerinin yüksek olması vatandaşları bu sisteme yönlendirdi. Son 4 ayda sektörün büyüklüğü 1 milyar liradan 2 milyar TL'ye çıktı" diye konuştu. Finansevim'in de bu dönemde, yılsonu için belirlediği 100 milyon liralık hedefine 1 çeyrek erken ulaşacağını vurgulayan Öztürk, "Temmuz ayı itibarıyla 90 milyon TL'ye ulaştık....