19 / 04 / 2024

tasarruflu duş

tasarruflu duş

Doğru ürün seçimi ve bilinçli tüketim için tasarruf kabiliyeti olan ürünler geliştiren Grohe, bilinçlendirme kampanyası kapsamında yeni el ve tepe duşları üretti.

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Migros’un indirim kampanyası bugün sona ereceği öğrenildi. Bu kapsamda, Migros’ta oto koltuk tüy ve kırıntı toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL’ye TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 Migros fiyat listesi...

Can Duş Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Duş Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Ocak tarafından kuruldu.

İzmit Gündoğdu'da 8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmit Belediyesi, Gündoğdu İlçesi'ne bağlı Yeşilova Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

İzmit Gündoğdu'da 8 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'ne bağlı Yeşilova Mahallesi'ndeki Betonarme Akaryakıt ve LPG Satış İstasyonu ve Arsasını ihale ile satıyor...

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Rasim Gündoğdu tarafından bugün kuruldu. 

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

Yüksek Mimar Gündoğdu Akkor vefat etti!

Yüksek Mimar Gündoğdu Akkor 3 Ekim 2017 Salı günü vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Güngör Gündoğdu: Konutumu arkadaşıma tahsis ettim!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yargılanan TSK'dan ihraç edilen Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanı eski Kurmay Albay Güngör Gündoğdu savunmasında konutunu arkadaşına tahsis ettiğini açıkladı.

Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım'da!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım tarihleri arasında Paris Nord Villepinte fuar merkezinde düzenlenecek.

Donald Trump'ın doğduğu ev 2.14 milyon dolara satıldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın doğduğu ev satıldı. New York Queens bölgesinde yer alan evin 2.14 milyon dolara satıldığı öğrenildi.

Oğuz Gündoğdu: İstanbul depremi kaldıramaz!

Jeofizik Mühendisi Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin olası Marmara depreminin İstanbul'da felakete yol açabileceği ve bu yükün altından kalkılamayacağı görüşüne tümüyle katıldığını söyledi.

Türkiye’de enerji tasarruflu konutlara talep arttı!

Gayrimenkul Geliştirme Akademisi kurucusu Hülya Uğuz Yedievli, Türkiye’de enerji tasarruflu konutlara talebin arttığını belirtti. Enerji tasarrufu sağlayan binalar aynı zamanda ekonomik ve çevresel fayda sağlıyorlar.

Gündoğdu İnşaat'tan Isparta'ya Apart Kampüs geliyor!

Gündoğdu İnşaat, ''2’nci Üniversite hedefine koşan'' ve ''Kara Havacılık Okulu''nu açmaya hazırlanan Isparta’da 6 Bin 500 M2 Kampus’ta Isparta’nın ilk ve tek sistemini kuruyor: ''Site şeklinde Apart Kampus''

tasarruflu duş Haberi

tasarruflu duş


Duşlar, debi düşürücü sayesinde dakikada 20 litre yerine 8 litre su akıtarak yüzde 60 su tasarrufu sağlıyor (Verilen değerler 3 bar su akış basıncına göre hesaplanmıştır). Bu ürünlerin kullanımıyla sadece 10 dakikada 120 litre su tasarrufu elde edilebiliyor....