29 / 03 / 2024

Tatlıkuyu Sabit Pazarı

Tatlıkuyu Sabit Pazarı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Çikolata üreticilerinden ‘merdiven altı’ uyarısı! Sağlıksız koşullarda üretilen çikolatalar tehlike saçıyor!

Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve çikolata pazarında hareketlilik başladı. Üreticiler bayram hazırlıklarına başlarken, merdiven altı üreticilere karşı da tüketicilerin uyanık olmasını istediler. Çikolata üreticileri bayram alışverişi yaparken tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.

Gebze Belediyesi'nden 11.7 milyon TL'ye satılık 9 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı tarafından Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan 9 dükkan ihale ile satılıyor. İhale 27 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi 2. Etap'ta son durum ne?

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOSB Kavşağı, Kirazpınar Kavşağı ve Yeni Bağdat Caddesi ile Tatlıkuyu Vadisinin ikinci etabında inceleme yaptı.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabı geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin en büyük parkı özelliğini taşıyan 370 bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi mesire alanının ikinci etabında inceleme gerçekleştirdi.

Osman Güler'den Tatlıkuyu Vadisi 2 projesine tam not!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hafriyat dökülen alanlarda yapılan rehabilitasyon çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Güler ve Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön tarafından denetlendi.

Gebze Tatlıkuyu Vadisi'nin 2. etabı tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Tatlıkuyu Vadisinin ikinci etabında gerçekleştirilen dere ıslahı çalışmasını yerinde inceledi.

Tatlıkuyu Sabit Pazarı Haberi

Tatlıkuyu Sabit Pazarı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Tatlıkuyu Sabit Pazarı’nın yanı sıra çalışmaların aralıksız sürdüğü Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme turunda Başkan Köşker, bilgi aldı. Yılsonuna bitmesi planlanan Macera ve Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulunan Köşker’in bir sonraki durağı Osman Hamdi Bey Müzesi oldu. 


TALİMATLAR VERDİ

Müzenin koruluk alanında yapılan peyzaj düzenlemelerini bir süre inceleyen Başkan Köşker daha sonra fen işleri müdürlüğünün yeni şantiye alanına geçti. Beylikbağı Bağdat Caddesi üzerinde yer alan fen işleri şantiyesinde birim müdürlerinden kentin farklı noktalarında devam eden fen işleri çalışmaları hakkında brifing alan Başkan Köşker, ilgililere çalışmalar hakkında gerekli talimatları verdi. 



Kocaeli...