29 / 03 / 2024

TAV Havalimanları ödül

TAV Havalimanları ödül

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi

TAV Havalimanları'na üç ödül!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, zirvede "En iyi Faaliyet Raporu" kategorisinde ilk sırada yer almak üzere, "En iyi İnternet sitesi" ve "Finansal sonuçların paylaşımı alanında en iyi şirket" olmak üzere üç dalda ödüle layık görüldü.

TAV’dan en az 313 milyon euro net kar

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası olan TAV Havalimanları yılın ilk dokuz ayına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. TAV, bu dönemde toplamda 60,2 milyon yolcuya hizmet verdi.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

TAV Havalimanları'ndan kira erteleme açıklaması!

TAV Havalimanları, 3'üncü çeyrek sonu finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre, TAV Havalimanları, bu yılın 9 ayında dış hatlarda 10 milyon, iç hatlarda 11 milyon yolcuya hizmet sundu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin konuştu.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

TAV Havalimanları'ndan 2019'un ilk yarısında 61.3 milyon euro net kar!

TAV Havalimanları, yılın ilk yarısında 345 milyon euro ciro ve 61.3 milyon euro net kar açıkladı. TAV'ın küresel ayak izi 28 ülkede 90 havalimanına ulaştı...

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en saygın şirketi seçildi!

TAV Havalimanları, Institutional Investor tarafından düzenlenen EMEA 2018 anketinin sonuçlarına göre Türkiye'nin en saygın şirketi oldu. Ankete göre, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su seçildi.

TAV Havalimanları 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

TAV Havalimanları Holding 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 dönemine ait geçici vergi beyannamesini yayınladı.

TAV Havalimanları Holding komite üyelerini seçti!

TAV Havalimanları Holding dün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında komite üyelerini belirledi.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

TAV Havalimanları Holding 2015 yılı finansal tabloları!

TAV Havalimanları Holding, 31 Aralık 2015 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte, şirketten KAP'a bildirilen denetimden geçmiş finansal raporlar...

TAV Havalimanları 9 aylık finansal tablolar!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., 1 Ocak 2015- 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 9 aylık tabloları...

TAV Havalimanları ödül Haberi

TAV Havalimanları ödül

 TAV Havalimanları, Extel Surveys Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde yatırımcı ilişkileri alanında bir kez daha Türkiye’nin en iyi şirketi seçildi. 


Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Extel Surveys tarafından 43. kez düzenlenen Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi.


Extel Surveys tarafından tüm dünyadan yaklaşık 20 bin kişinin değerlendirmesiyle gerçekleştirilen Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde, TAV Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş Türkiye'de "En iyi 2. CFO", Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen de Türkiye'nin "En iyi yatırımcı ilişkileri profesyoneli" oldu. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şener, "TAV Havalimanları üst üste 5 senedir Extel anketinde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin...