28 / 03 / 2024

TAV Milas Bodrum Havalimanı

TAV Milas Bodrum Havalimanı

TAV Havalimanları, portföyüne kattığı 14'üncü havalimanı olan Milas - Bodrum'un işletmesini devraldı. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Şener, "Bodrum'un gelecek 15-20 yılda Türkiye'nin dördüncü en büyük kenti olacağına inanıyoruz" dedi

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı ihalesini aldı!

Milas-Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde en yüksek teklifi, 717 milyon avro ile TAV Havalimanları Holding verdi. İhalenin açık artırma bölümü, 281 milyon avro+KDV ile başladı...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife projesi Milas Bodrum'da Grup Aura tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 253 adet villa yer alacak. Peki, Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Milas ve Bodrum'da tapulara şerh konuldu iddiası!

Muğla Bodrum ve Milas'ta 29 Temmuz'da başlayan yangınlardan önce tapulara şerh konulduğu iddia edildi. 

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Afet sonrasında konutlarda ne kadarlık hasar oluştu? 

Son zamankarda Rize, Artvin, Manavgat, Marmaris, Milas, Bodrum, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen afetlerde sigortalıların toplam hasar tutarı saptandı.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Milas-Bodrum yoluna ilişkin 3 soru TBMM'de!

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Milas-Bodrum yolunun iyileştirilmesine ilişkin yazılı soru önerhesi hazırladı..

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

Bodrum'a Milas Sosyal Hizmet Merkezi geliyor!

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, 12 bin 336 metrekarelik alanda inşa edilecek 100 kişilik kapasiteli huzurevi ve hemen yanında yapılacak Milas Sosyal Hizmet Merkezi için kamulaştırılan alanı inceledi.

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı!

Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Terminalin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığı açıklandı.

Bodrum-Milas Karayolu icralık oldu!

Bodrum-Milas Karayolu'nun Meşelik mevkisinde yer alan ve üzerinden karayolunun geçtiği arazinin bin 439 metrekarelik kısmı, tutanakla mülk sahibine teslim edildi

TAV Milas Bodrum Havalimanı Haberi

TAV Milas Bodrum Havalimanı


TAV Havalimanları, portföyüne kattığı 14'üncü havalimanı olan Milas - Bodrum'un işletmesini devraldı. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Şener, "Bodrum'un gelecek 15-20 yılda Türkiye'nin dördüncü en büyük kenti olacağına inanıyoruz" dedi


TAV, havalimanının işletmesine dair imtiyaz sözleşmesinin Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ile imzalanmasının ardından iç hatlar terminalinde operasyona başladı. Şirket dış hatlar terminalini ise 22 Ekim 2015'te devralacak.  TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener konuya ilişkin değerlendirmesinde, Milas-Bodrum Havalimanı'nın yılda 3,5 milyonu aşkın yolcuyu ağırlayarak Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden birini dünyaya bağladığını kaydetti. 


Şu an yedi ülkede 14 havalimanına ulaşan portföyleriyle sahip oldukları bilgi birikimini Bodrum'a taşıyacaklarını ifade eden Şener, Bodrum'un gelecek 15-20 yılda Türkiye'nin dördüncü en büyük kenti olacağına inandıklarının altını çizdi.  


TAV'ın, tecrübesi ve çevresiyle, işletme süresi...