25 / 04 / 2024

tav ve saha

tav ve saha

TAV Havalimanları Holding, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Dönemsel Revizyon Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirket, kurumsal yönetim notunu 8. kez artırdı.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

Saha Grup İnşaat Reklam Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Grup İnşaat Reklam Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Umut Demircan tarafından kuruldu.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop ve Samsun'un sağlık müdürleri ve saha koordinatörlerinin katılımıyla Samsun Sağlık Müdürlüğü'nde yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında proje ve yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara'da çimento bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), şeffaf yönetim anlayışına uygun olarak kamu görevlileri için “Kamu Kurumları için Çimento Sektörü Brifingi ve Saha Ziyareti” adıyla Limak Anka Çimento Fabrikası’na bir ziyaret düzenledi.

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Serdar  Seyrek ve Sebahattin Seyrek ortaklığında kuruldu. 

TAV'dan Balkanlar ve Afrika'ya yatırım planı!

20 ülkede yatırımları bulunan TAV Havalimanları Holding'in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Balkanlar ve Afrika'da yatırıma ağırlık vereceklerini söyledi.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Hamdi Akın: Elde kalan konutları fonlar alabilir!

2017’de Akfen Yenilenebilir Enerji, TAV ve Mersin Limanı’ndaki hisse devriyle Türkiye’ye toplam 1.2 milyar dolar doğrudan yatırım girişi sağlayan Hamdi Akın, sektör hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

TAV'dan yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti!

TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benitez Havalimanı'nda "primeclass" markasıyla karşılama ve uğurlama hizmeti sunmaya başladı.

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a devredecek!

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

tav ve saha Haberi

tav ve saha

TAV Havalimanları Holding, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Dönemsel Revizyon Raporunu KAP'a bildirdi. 



Açıklama


Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan derecelendirme kuruluşu SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri tarafından "Kurumsal Yönetim Derecelendirme Dönemsel Revizyon Raporu" tamamlanmıştır.

21 Ağustos 2015 tarihinde açıklamış olduğumuz 95,19 (10 üzerinden 9,52) olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu, şirketimizin kurumsal yönetim ilkelerini uygulama alanında yaptığı sürekli iyileştirme çabaları sonrasında, 19 Ağustos 2016 tarihi itibariyle 95,38 (10 üzerinden 9,54) olarak yukarı yönlü revize edilmiştir.

Kurumsal yönetim derecelendirme notunun alt başlıklar itibariyle dağılımı aşağıda verilmektedir.

TAV Havalimanları Holding Kurumsal Yönetim Komitesi, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş....