19 / 04 / 2024

Tayfun Karabulut kimdir

Tayfun Karabulut kimdir

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

İzmir İnciraltı'ndaki toprak sahiplerine önemli uyarı: Hisseli tapusu olanlar beraber hareket etmeli!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut yaptığı açıklamada 18 Uygulama sürecinin yakında başlayacağını anımsatarak, toprak sahiplerine önemli uyarılar yaptı. İşte Tayfun Karabulut'un o açıklamaları...

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

İzmir İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı!

İzmir'e bağlı İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı çıktı. Kararı İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut açıkladı.

İnciraltı ve Bahçelerarası’nın imar planları yapılmalı!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı ve Bahçelerarası imar planlarıyla ilgili çağrıda bulundu.

İnciraltı için imar planları hazırlanmalı!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’ye çağrıda bulundu.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı'nda imar sorununun çözüleceğini açıkladı. Karabulut, "İnciraltı planları konusunda mutabakata vardık.'' diye konuştu. 

Körfez Geçiş Projesi İzmir'i uçuracak!

İnciraltı 2. Nesil Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, Körfez Geçiş Projesi'nin İzmir'i hareketlendireceğini açıkladı.

İzmir Körfez Geçiş Projesi'ne tam destek verdi!

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut ve üye İlknur Girgin, İzmir ekonomisine katkısı olacağına inandıkları İzmir Körfez Geçiş Projesine tam destek verdiklerini ifade etti.

İzmir Körfez Geçişi projesine İnciraltı sakinlerinden destek!

İzmir'de İnciraltı bölgesinde yıllardır yaşanan imar sorununu çözümü için Körfez Geçişi projesi umut oldu. İnciraltı 2'nci Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, topraklarından geçecek olan Körfez Geçiş Projesi'ne desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Körfez Geçişi Projesi İnciraltı'nın imar sorununu çözecek!

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin açıklanması ile birlikte, yıllardır devam eden İnciraltı imar sorununun çözümü için umutlandıklarını söyledi.

İzmir İnciraltı'na yatırımcı ilgisi artıyor!

İzmir İciraltı 2.Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisinin ciddi anlamda arttığını belirterek, İnciraltı'nda sağlık turizmi ile oluşturulacak işletmeler sayesinde 15 bin istihdam yaratılacağına inandıklarını kaydetti

Tayfun Karabulut kimdir Haberi

Tayfun Karabulut kimdir

İnciraltı Gelişim Derneği (İNGEDER),İnciraltı'nın planlanması halinde İzmir'in büyük bir değer kazanacağını belirtti. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde, İnciraltı Gelişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karabulut, "Türkiye'nin en güzel yeri olan İnciraltı'nın çevreci ve doğru bir şekilde planlanması ile şehrimize doğrudan 10 milyar dolarlık yabancı sermaye geleceğine inanıyoruz. Yeter ki elimizdeki mücevherin; İzmir'in, İnciraltı'nın gücüne, güzelliğine, var olan kapasitesine inanalım, görelim ve herkes bu yönde odaklanarak katkı koysun" ifadelerini kullandı.  

İnciraltı'nın planlanmasıyla İzmir'in değer kazanacağını vurgulayan Karabulut, "Sağlık Turizmi odaklı gökdelen imarsız planlama ile İzmir Türkiye'nin sağlık turizmi başkenti olacak. Yapılacak oteller, hastaneler, geriatri merkezleri ve kısmi konut alanları ile 10 milyar dolar yabancı yatırımcı çekerek İzmir ekonomisini sıçratacak. Tıbbın doğduğu şehrimizde, 2500 yıllık tarihi Agamemnon kaplıcalarını barındıran İnciraltı'nın planlanması...