23 / 04 / 2024

Teknik Porselen Karo Grubu

Teknik Porselen Karo Grubu

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Termo Teknik'ten 31 Temmuz'a kadar kampanya!

‘Ramazan Hediyesi’ Kampanyası çerçevesine 31 Temmuz’a kadar Termo Teknik LOGIC Yoğuşmalı Kombi, 6 kişilik Güral Porselen yemek seti hediyeli.

Bien Grup yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor!

Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı, Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor. Seramik, porselen ve teknik porselen karo üretimi yaptıklarını kaydetti..

Ahmet Tahsin Yamaner: Seramikte, porselen karoya ayrı önem verilmelidir!

Türkiye Seramik Federasyonu ve SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner: " Porselen Karo, Seramik Sektörünün Üst Segment Ürünüdür... "

Porselen karo seramik sektörünün üst segment ürünü!

Türkiye Seramik Federasyonu ve SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Zemin kaplamalarında yükselen trend: Porselen Karo

Porselen karolar, zengin doku, renk - desen çeşitliliği, estetik görünümleri, dayanıklılıkları, sürdürülebilir ve ekonomik olma avantajlarıyla mimarlar tarafından özellikle büyük metrajlı kamusal projelerde tercih ediliyor...

Teknik Porselen Karo Grubu Haberi

Teknik Porselen Karo Grubu

Bien Seramik’in Teknik Porselen Karo Grubu’nda yer alan “Amazon Koleksiyonu” yosun yeşili, okyanus mavisi ve gümüş renklerinde tasarlanmış. Adını Amazon Ormanları’ndan alan ve özellikle yosun yeşili rengiyle Amazon Ormanları’nı andıran seri tercih edildiği alanlarda cam gibi parlayan yüzeyi ile de cazibesini konuşturuyor.


Serinin üç rengi de 2017 yılı en ünlü tasarımcılarının adreslediği trend renkler. 60x120cm ve 80x80cm ebat seçenekleriyle, yaşam alanlarında banyodan mutfağa, salondan yatak odasına kadar duvarda ve zeminde tercih edilen ürün lüks görünümü yanı sıra pratik çözümler de sunuyor. Parlak yüzeyi ve kolay temizlenme özelliği ile de ön planda.


Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sizleri doğanın eşsiz ve inanılmaz görünümüne eşdeğer atmosferlere konuk ediyor. Serinin bu lüks görünüm ve konforlu kullanımı sizleri sarıp sarmalıyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve mekanlara kattığı...