20 / 04 / 2024

Teknopark işletmelerinden kira alınmayacak mı

Teknopark işletmelerinden kira alınmayacak mı

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci yaptığı açıklamada, "Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren sosyal alan işletmecilerinden kira bedeli alınmayacak" dedi.

Teknopark kira ödemelerine kolaylık sağlayacak!

İstanbul'daki teknoparklar, tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 2 aylık süreyle restoran ve benzeri sosyal tesislerden kira almayacak…

Teknopark işletmelerinden 2 ay kira alınmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede alınan tedbirler ve ekonomik desteklerin yer aldığı paylaşımında "Sanayi" başlığında ise Teknopark işletmelerinden 2 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Mart ayı kira artış oranı ne kadar? Hemen açıklanan bu rakamlara bakın! İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023!

Mart ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Mart ayı dükkan kira artışı ne kadar oldu? İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023...

İş yeri kira artış oranları belli oldu! İşte iş yeri kira artış oranı Ekim 2022!

İş yeri sahipleri ile kiracılar arasında düzenlenen ve yenilenecek kira sözleşmelerinde yapılacak zam oranı belli oldu. Peki, iş yeri kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar?

Kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi belirli ve belirsiz süreli olarak yapılabilmektedir. Kira süresinin belirlenmediği durumlarda kira sözleşmesi belirsiz tarihli olarak sayılır. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte kira sözleşmesi örneği 2022..

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

İşyeri kira artış oranı 2022 nasıl hesaplanır?

İşyeri kira sözleşmesi yenilenecek oran kiracılar kira artış hesaplamasında üst sınırın ne olduğunu merak ediyor. Peki, işyeri kira artış oranı 2022 nasıl hesaplanır?

İş yeri kira ödemelerine yeni düzenleme!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde iş yeri kira ödemelerindeki gider pusulası düzenleme zorunluluğunu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İşyeri kira ödemesinde gider pusulası düzenleme zorunluluğu kalktı' başlıklı yazısı...

İş yeri kira sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Emre Gökyayla, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman ve Doç. Dr. Seda Öktem Çevik, iş yerlerinin kira sözleşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İş yerinde kira artışı nasıl olmalı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında, iş yerindeki kira artışlarını kaleme aldı. 

KDV ve iş yeri kira stopaj oranı indirimi bugün sona eriyor!

Mevduat stopaj indiriminin son durumu merak ediliyor. KDV ve iş yeri kira stopaj oranı indirimi bugün sona eriyor. 

İZTO'dan hizmet sektörü için kira önerisi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, koronavirüsle mücadele kapsamında hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar için kira desteği verilmesi yönünde öneride bulundu. 

2021 işyeri kira sözleşmesi!

İş yeri kiralamalarında mülk sahibi ve kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor? Peki 2021 işyeri kira sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte 2021 işyeri kira sözleşmesi örneği...

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Orhangazi-İzmir otoyolundaki işletmelerden kira alınmadığı iddiası mecliste!

Orhangazi-İzmir otoyolu üzerinde faaliyette olan işletmelerden kira alınmadığına yönelik iddialar meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Teknopark işletmelerinden kira alınmayacak mı Haberi

Teknopark işletmelerinden kira alınmayacak mı

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Milli Teknoloji Hamlesi" çalışmalarını yürütmek için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kurulan Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü ve Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü hamlesini Anadolu Ajansı muhabirine değerlendirdi.   

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dünya üzerinde yayılmayı sürdüren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik türbülans oluşturarak teknoloji ve finans dünyası ile reel piyasalar üzerinde etkilerini hissettirmeye devam ettiğini belirten İnci, "Pandeminin üssel etkilerinin ve doğuracağı değişimlerin ışığında mevcut ulusal teknoloji ve finans politikalarının, uluslararası konjonktürde de karşılık bulacağı şekilde yapılandırılması ihtiyacı ortaya çıktığı görülmektedir. Teknoloji odaklı girişimler, kriz yönetimi ve uygulama safhasında; iş gücü ve nitelikli personel, operasyonlar ve tedarik zinciri, finans ve likidite alanlarına odaklanıyor." değerlendirmesini yaptı.

- "Yıkıcı girişimlerin ve...