20 / 04 / 2024

Teksoy Yapı Mustafa Teksoy

Teksoy Yapı Mustafa Teksoy

Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mimar M.Sc. Mustafa Teksoy kimdir? Mustafa Teksoy daha önce hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Mustafa Balcı: Depremde temel sorun yapı stokunun depreme dayanıksız olmasıdır!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Deprem master planının yerel yönetimler tarafından uygulanması gerektiğini belirtti ve "Depremde en temel sorunun fay hatlarından değil, yapı stokunun depreme dayanıksız olmasından kaynaklanıyor" dedi...

Mustafa Teksoy kimdir?

Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mimar M.Sc. Mustafa Teksoy kimdir? Mustafa Teksoy daha önce hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Teksoy eko müteahhitlik yapacak!

Ekolojik binaların ülkemizde de yaygınlaşması gerektiğinin altını çizen Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mustafa Teksoy, Alman yapı sektöründe doğal malzeme kullanımının yüzde 20'lerde olduğunu, Türkiye'de ise bu oranın binde 5'lerde kaldığını belirtiyor...

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

Dekar 'Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk' kitabına sponsor oldu!

Dekar Yapı, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk 1920-1938” kitabının baskısına sponsor oldu. ...

Mustafa Balcı: Şuanda yapılan kentsel dönüşüm değil!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Kentsel dönüşüm parsel bazında değil ada veya mahalle bazında yapılmalı. Şuanda yapılanların hiçbirisi kentsel dönüşüm değil. Parsel bazlı dönüşümler daha sonra yapılacak değişikliklerin önüne geçiyor. Orada yeni bir tasarrufta bulunma şansı kalmıyor” dedi.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap için Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

314 milyon 800 bin TL teklifle Gebze Emlak Konutları 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Mustafa Bozbey: Kaçak yapılaşmaya izin yok!

‘Başkan Burada’ karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer’in Alaaddinbey Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, kaçak yapılarla mücadele mesajı verdi.

Mustafa Balcı: Dönüşüm değil yenileme yapıyoruz!

Kentlerin yenilenmesinde yapılaşmanın büyük önem taşıdığını ifade eden İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, "Biz kentsel dönüşümü çok yanlış anlıyoruz. Kentsel dönüşüm değil kentsel yenileme yapıyoruz" dedi.

Teksoy Yapı Mustafa Teksoy Haberi

Teksoy Yapı Mustafa Teksoy

Mustafa Teksoy bir mimar ve araştırmacıdır.

2005'de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamladığı kamu yönetimi eğitiminden sonra Teksoy Yapı'ya katılarak inşaat işine girdi.

2008'de mimarlık eğitimi almak üzere İEU Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesine katıldı. Öğrenciliği sırasında bilişimsel tasarım ve fabrikasyon yöntemlerine ilgi duydu. Sayısal tasarım ve fabrikasyon yöntemlerini kullanarak tasarladığı enstalasyon projesi yeni fakülte binasının açılışında sergilendi.

Mezun olduktan sonra Teksoy Yapı bünyesinde bilişimsel tasarım tekniklerini farklı ölçekte birçok projede kullandı. 2016 Yaşar Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamalayarak M.Sc. ünvanını aldı.

Aynı üniversitede yarı-zamanlı öğretim elemanı olarak ders verdi. Halen, binalarda enerji farkındalığı, sürüdürülebilir mimari uygulamalarının arttırılması konularında tasarım ve uygulama çalışmaları yürütüyor.

Mustafa Teksoy mesleki ilgi alanları dışında suluboya resim, fotoğrafçılık, board sporları ile ilgileniyor.

Mustafa Teksoy eko müteahhitlik yapacak!