25 / 04 / 2024

Telekom eski binası izmit

Telekom eski binası izmit

İzmit Belediyesi Mart dönemi meclis toplantısında Kuruçeşme’de Telekom’un boş olan binasının kamulaştırılıp yerine katlı otopark yapılmasıyla ilgili madde görüşüldü.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Yozgat Belediyesi'nin eski binası yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi’ne ait eski hizmet binası için çalışmalara başlandu. Binanın yıkılması sonrasında alana nasıl bir proje uygulanacağı merak ediliyor.

Frankfurt Başkonsolosluğu'nun eski binasıyla ilgili 5 soru!

Yeni yerine taşınan Frankfurt Başkonsolosluğunun eski binasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Alternatifbank'ın Şişli'deki eski binası 62 milyon TL'ye satıldı!

AG Anadolu Grubu Holding, Alternatifbank'ın Şişli'deki eski genel müdürlük binasını  62 milyon TL peşin satış bedeli karşılığı Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı...

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Ağrı Belediyesi'nin eski binası yıkıldı!

Ağrı Belediyesi tarafından başlatılan Ağrı Park Projesi kapsamında eski belediye binasının yıkımı gerçekleşti. Yıkılına binanın yapımında yeterli demir ve çimento kullanılmadığı açıklandı.

Mardin Devlet Hastanesine 400 yataklı ek bina geliyor!

Mardin Devlet Hastanesinin eski binası yıkılarak yerine 400 yataklı ek bina yapılacağı belirtildi..

İzmit'teki Telekom eski binası kamulaştırılacak mı?

İzmit Belediyesi Mart dönemi meclis toplantısında Kuruçeşme’de Telekom’un boş olan binasının kamulaştırılıp yerine katlı otopark yapılmasıyla ilgili madde görüşüldü.

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

Telekom eski binası izmit Haberi

Telekom eski binası izmit

İzmit Belediyesi Mart dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında gerçekleştirildi.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Doğan gündem maddelerine geçilmeden önce yaptığı konuşmada Afrin harekâtında şehit olan güvenlik güçlerimiz için başsağlığı, yaralılar için de acil şifalar dileğinde bulundu

Kuruçeşme’de Telekom’un boş olan binasının kamulaştırılıp yerine katlı otopark yapılmasıyla ilgili madde detaylı görüşülmek için ilgili komisyona gönderildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan Yenimahalle, Kuruçeşme Fatih ve Doğan mahallelerini kapsayan sınır değişikliği ile ilgili olarak ilgi (a) dilekçe ile Barış Caddesinin güneyi, D-100 Karayolunun kuzeyi arasında kalan kısmın Kuruçeşme Fatih Mahallesine bağlanması, ilgi (b) dilekçe ile Lozan Caddesinin güneyi, D-100 Karayolunun kuzeyi arasında kalan kısmın Doğan Mahallesine bağlanması teklifi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün yazısı detaylı olarak görüşülmek için...