29 / 03 / 2024

TELOS Investments

TELOS Investments

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat TELOS Investments ile hisse alım satım sözleşmesi imzaladı...

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fedor Stefanıdı tarafından kuruldu.

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ganem K.F.M.A tarafından kuruldu.

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Marhaba Investments Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marhaba Investments Emlak Turizm Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rızwan Bın Imtıaz tarafından kuruldu.

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kamaredine tarafından kuruldu.

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Joao Carlos De Castro Rosas tarafından kuruldu.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Stronghold Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stronghold Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Tenpoint Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenpoint Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

TELOS Investments Haberi

TELOS Investments

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz hissedarlarından Halil Ataman, Hüseyin Çalık, Leyla Ataman, Fatma Kızılırmak ve İnci Ataman Figanmeşe ("Satıcılar") ile Lüksemburg kanunlarına göre kurulmuş bir şirket olan "TELOS Investments S.A." ("Alıcı") arasında 4 Şubat 2014 tarihinde Hisse Alım Satım Anlaşması ("Anlaşma") imzalanmıştır. İş bu Anlaşma, uyarınca Satıcılar imza tarihinden itibaren 15 iş günü içerisinde sahip oldukları (C) grubu hisseleri Alıcı'ya devredeceklerdir. Rekabet Kurumu'ndan ilgili hisse devri için ve SPK'dan Alıcı'nın "pay alım teklifi zorunluluğu"ndan muaf olduğuna dair izin alınması ile Taraflarca mutabık kalınan başkaca koşullar, Satıcılar'ın (A) ve (B) grubu hisselerin devri amacıyla Kapanış yapılması için ön şart olarak belirlenmiştir. Taraflar Kapanış tarihinin; ön şartların tamamlanmış olması kaydıyla, Sözleşme'nin imzasından itibaren en geç 3 ay içinde gerçekleşeceği, ancak...