25 / 04 / 2024

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi

Ön taleplerin toplandığı Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. 96 daireye yer verilen projede dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mengir ve Resul Akbulut ortaklığında kuruldu.

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üçtepe tarafından kuruldu.

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesinde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi Haberi

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi

1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks konut seçeneklerine yer verilen Tepe Aura Evleri Tepe İnşaat imzası taşıyor. 


Tepe Aura  Evleri İstanbul Ömerli'de yer alıyor. Ön satışların başladığı Tepe Aura Konutları, 16 blok olarak yükselecek. 


Tepe Aura Çekmeköy projesinde toplam 96 daireye yer veriliyor. Tepe Aura Evleri konum olarak 3. köprü Hüseyinli çıkışına 1 kilometre yakınlıkta yükselecek. 


Tepe Aura Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL'de başlayarak değişiyor. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 



Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi!

Satış ofisi adres: Sırapınar Mah. Beykoz Cad. No:33/1 Çekmeköy-İSTANBUL


Tel: 444 46 27

Web adresi: http://www.tepeaura.com

Gizem...