26 / 04 / 2024

tepebaşı belediyesi emlak

tepebaşı belediyesi emlak

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'ne, emlak vergisi 2. taksiti ödemeleri başladı. Tepebaşı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı mobil vezne tahsilat aracı ise Kasım ayı boyunca hizmet verecek.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin arsa devri reddedildi!

Borçlarını ödeyemeyen belediyeler, çözümü değerli arazilerini borçları karşılığında devretmekte buluyor. CHP’li Çakırözer, “Nedense sadece AKP’li belediyelerin arsa devretme başvuruları kabul ediliyor” dedi.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

tepebaşı belediyesi emlak Haberi

tepebaşı belediyesi emlak

Tepebaşı Belediyesi'nin vezne aracı Kasım ayı boyunca hizmet verecek. Engelli, yaşlı ve sağlık sorunu bulunan, çeşitli nedenlerden dolayı vergisini yatırmak üzere belediyeye gidemeyecek vatandaşlar, 700 00 26 nolu 'Alo Tahsilat' hattını arayıp destek isteyebilecekler. Bu vatandaşların emlak vergileri, mobil vezne tahsilat aracıyla bulundukları yere gidilerek tahsil edilecek. Kasım ayı boyunca ve 1 Aralık'ta belirlenen takvim uyarınca mahalle muhtarlıklarının olduğu yerlerde hizmet verecek olan mobil vezne tahsilat aracı, ayrıca Cumartesi- Pazar günlerinde de Espark AVM'de ve Pazar günleri de Neo Plus AVM'de hizmet verecek. Hoşnudiye Mahallesi'ndeki Özdilek Sanat Merkezi'nde hafta içi her gün tahsilat yapılacak. 


İstiklal(Eskişehir)...