24 / 04 / 2024

terörden zarar gören ilçeler yeniden mi inşa edecek

terörden zarar gören ilçeler yeniden mi inşa edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlçelerinden adeta kaçmak durumunda kalmış olan vatandaşlarımızı tekrar yerlerine dönme hususunda oraları imar ederek, inşa ederek, ihya ederek oralara dönmelerini de sağlayacağız." dedi.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi sonrası Et ve Süt Kurumu, depremden zarar gören üreticilerin ellerindeki hayvanlarının kesim ve bakımı ile alakalı önemli bir ilan yayınladı.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Kastamonu'da selden zarar gören 10 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle hasar gören 10 katlı bina iş makinesinin yardımıyla yıkıldı. 

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Beyrut'ta evleri hasar gören vatandaşlar zararlarının karşılanmasını bekliyor!

4 Ağustos'ta  Beyrut'ta meydana gelen patlama nedeniyle evleri zarar gören 15 binden fazla zararının karşılanmasını bekliyor.

Heyelandan zarar gören evlerde yaşayan vatandaşlar endişeli!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle birçok ev zarar görmüştü. Bu evlerde yaşayan vatandaşlar evlerinin yıkılacağı konusunda endişeli

Beyrut'taki patlamada evleri zarar gören vatandaşlar kış nedeniyle endişeli!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 4 ay önce meydana gelen patlamada birçok Lübnanlı'nın evi zarar gördü. Söz konusu yapılarda yaşayan Lübnan vatandaşı, evlerinin onarılmasını bekliyor. 

İzmir'de evleri zarar gören vatandaşlar taşınıyor!

İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evi zarar gören vatandaşlar, binalarını tahliye ediyor. Adalet Apartmanı’nda oturan Sevda Çavuş, "Şu an taşınıyoruz çok kötü haldeyiz, kimisine yarım saat kimisine bir saat izin verildi'' dedi.

terörden zarar gören ilçeler yeniden mi inşa edecek Haberi

terörden zarar gören ilçeler yeniden mi inşa edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin 70. Mekanize Piyade Tugayını ziyaret ederek buradaki askerlerle iftarda buluştu. Askerlere hitaben yaptığı konuşmada Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) mensuplarıyla, ramazan ayında anlamlı bir iftar sofrasında bir araya geldiklerini ifade etti. Erdoğan, şöyle devam etti:


"Bilesiniz ki toprağı vatan yapabilmek ancak şehitlerle mümkündür. Aksi takdirde hani arazinin imar görmesi oradaki bazı işlemlere tabidir. Bu toprakların da vatan olması şehit kanlarıyla yoğrulmasıyla mümkündür." 


Bölücü terör örgütünün ülkede, kendilerini var etme mücadelesine karşı, bu ülkeyi bölme gayretlerine karşı 20 Temmuz'dan bu yana çok ciddi operasyonlar yapıldığına dikkati çeken Erdoğan, "Bu operasyonlar neticesinde hamdolsun şu anda gelinen nokta işin kırılma noktasıdır. Operasyonlar 11 ilçe, bir ilde bitmiş vaziyette ama görev bitmiş değil, göreve devam ediyoruz. Çünkü yapacağımız henüz çok...