20 / 04 / 2024

ters ev rusya

ters ev rusya

Rusya' nın başkenti Moskova' da sergilenen çatısı zemin, zemini tavan olan " ters ev " e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor...

Anahtarları geride bırakan Ruslar ev ve arabalarını yok pahasına satıyor

Seferberlik ilanından sonra ülkelerini hızla terk etmeye başlayan Rusya vatandaşları ev ve arabalarını bir an önce nakde çevirmek için zarar etmeyi göze alıyor.

Rusya pazarı Çinlilere kaldı

Batılı otomobil, teknoloji ve ev eşyası devlerinin Rusya’daki operasyonlarını sonlandırmasının ardından Çinli şirketlerin ürünlerine yönelik talep hızla artıyor.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

AB ve ABD'nin yaptırımları ters tepti! Rusya'nın gelirleri düşeceğine arttı

Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD'nin Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar beklenenin aksine ülkenin gelirlerini düşürmek yerine artışa neden oldu. Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaşın ekonomi üzerindeki etkileri şaşırtıyor.

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

Rusya'da konut fiyatları artacak mı?

Rusya'da taşra şehirlerinin ev fiyat artışında Moskova'yı solladığı belirlendi. Peki Rusya'da ev fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Rusya'da ev fiyatları arttı mı?

Rusya'da emlak sektörü hareketli seyrediyor. Ucuz kredilerin ardından sektörde talep patlaması yaşandı. Peki Rusya'da ev fiyatları ne kadar oldu?

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Rusya'da konut fiyatları en çok hangi bölgede arttı?

Rusya'da emlak sektörü hareketleniyor. Yeni Moskova'da ev fiyatları 20 milyon ruble (268 bin dolar) barajını geçti.

Rusya'da ev sahipleri Slav olmayanlara evlerini kiralamıyor!

Rusya'da gerçekleştirilen bir ankette, Moskova ve St.Petersburg’daki konut sahiplerinin yüzde 17’sinin evlerini yalnızca Slavlara kiraya vermeye hazır oldukları ortaya çıktı. 

Rusya'da konut inşaatları hızlandı!

Rusya genelinde son bir ayda yeni ev fiyatlarının sadece binde 6 oranında yükseldiği açıklandı. Uzmanlar, önümüzdeki aylarda konut fiyatlarının yeniden artacağını öngörüyor.

Rusya'da inşaat sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Rusya'da Kovid-19 salgını sebebiyle sınırların büyük ölçüde kapalı olması, özellikle konut projelerinde inşaatları durma noktasına getirdi. Sektör temsilcileri sorun çözülmediği halde, teslim sürelerinin uzayacağını ve ev fiyatlarının artacağını vurguluyor.

Yüreğir'de ters ev inşa ediliyor!

Adana Yüreğir'de millet bahçesi içerisinde ters ev inşa ediliyor.  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ters ev inşaat alanını ziyaret ederek inşaat hakkında bilgi aldı. 

ters ev rusya Haberi

ters ev rusya

Moskova'da inşa edilen çatısı zemin, zemini tavan olan "ters ev" e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor.


Rusya'nın başkenti Moskova'da sergilenen çatısı zemin, zemini tavan olan "ters ev" e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor. Moskova'daki bir fuar alanmda sergilenen evin sadece clış görünüşü değil, tuvaletinden kapı önündeki arabasına kadar her şeyi alışılagelmişten çok farklı düzenlenmiş. Ters evin çatısı, balkonu, mutfağı, tuvaleti ve kapı önünde duran arabası bile baş aşağı duruyor. 


Çatısı zemin, zemini tavan olan ters eve gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla da karşılaşıyorlar. İki katlı Avrupa tarzında tasarlanan evin alt katında iki oda tuvalet ve mutfak, üstte ise çatı katı bulunuyor. Ancak evde her şey ters olduğu...