23 / 04 / 2024

tersane istanbul son durum 2019

tersane istanbul son durum 2019

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Haliçport olarak bilinen Tersane İstanbul’un büyük bölümünün 1 yıl içinde hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Haydar Ali Yıldız, "Projede asla yüksek yapı yapılmıyor. Bu alandaki bütün tarihi yapılar aslına uygun restore ediliyor." dedi...

Tersane İstanbul'daki 660 konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tersane İstanbul'da vatandaşlığa uygun şekilde konut satışlarının başladığı gündeme geldi. Projedeki 660 adet konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte detaylar...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Tersane İstanbul projesi Eylül 2022'de tamam!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk, bugünkü köşesinde Tersane İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Tersane İstanbul'un ilk etabı 2022'de tamamlanacak!

İstanbul Haliç’te yap – işlet – devret modeliyle inşa edilecek olan ve ihalesini Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince’nin aldığı milyar dolarlık projeyi inşa edecek şirketin yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Projenin ilk etabının 2022'de tamamlanacağı açıklandı.

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde yapılan Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin son oturumunda Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galataport ve Tersane İstanbul’da yatırımcılarla anlaşmalar yapıldı!

Nüfusu 240 bini geçen Beyoğlu, 40 bin işletmesi ve turizme hitap eden tarihi mekanlarıyla İstanbul'un ekonomisinde rolü büyük olan bölgelerden. Beyoğlu, şimdi Galataport ve Tersane İstanbul projeleriyle gündeme geldi.

Tersane İstanbul Projesi 2022'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul Projesi'nin ilk etabının ilk etabının 2022'nin sonlarında tamamlanacağını dile getirdi.

Haliç Dayanışması üyelerinden 'Tersane İstanbul' projesine ilişkin çağrı!

Haliç Dayanışması üyeleri eski adıyla “Haliçport”, yeni adıyla “Tersane İstanbul” projesindeki çalışmalar sırasında Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin olduğu bölgedeki tarihi yapıların tahrip edildiği sebebiyle eylem yaptı.

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Tersane İstanbul'da 15 bin kişiye iş imkanı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Haliçport olarak bilinen Tersane İstanbul’un büyük bölümünün 1 yıl içinde hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Haydar Ali Yıldız, "Projede asla yüksek yapı yapılmıyor. Bu alandaki bütün tarihi yapılar aslına uygun restore ediliyor." dedi...

tersane istanbul son durum 2019 Haberi

tersane istanbul son durum 2019

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 23 Şubat'ta atılan, 280 bin metrekare alana yapılan Tersane İstanbul Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, projenin her aşamasını takip ettiklerini, inşaat alanındaki eski binaların aslına uygun şekilde restorasyonunun da devam ettiği bilgisini paylaştı. 

Tersane İstanbul'un, Türkiye'nin ve İstanbul'un kültür turizmi açısından önemli bir merkezi olacağını vurgulayan Yıldız, İstanbul'a ve Beyoğlu'na büyük katkı sağlayacak projenin, kente yeni müzeler, konser, tiyatro ile sinema salonları, kültür merkezleri, iş alanları, gibi birçok farklı alan kazandıracağını ifade etti.

Burası yeşil bir alan ve halkın denizle buluşma noktası olacak

Projenin, Beyoğlu'nun tam bir turizm merkezi haline gelmesini sağlayacağını ifade eden Yıldız, konuşmasına şu şekilde devam etti:

''Burası yeşil bir...