19 / 04 / 2024

The Business of Cities 2015

The Business of Cities 2015

‘The Business of Cities 2015’e göre 2010’dan beri dünyada en çok gelişen şehirler arasında İstanbul ilk sırada yer aldı. Sıralamanın ikincisi Moskova oldu.

İstanbul dünyada en çok gelişen şehir oldu!

İstanbul, JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre 2010'dan bu yana dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sırada yer aldı. İkinci Moskova olurken, bu kenti sırasıyla Mumbai, Seul ve Dubai takip etti.

JLL Türkiye The Business of Cities 2015 araştırması yayınlandı!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş: "Araştırmaya konu olan şehir endeksleri, şehirlerde yaşayanlara ya da bu şehirlerle iş ilişkisi bulunanlara stratejik fırsatlar açısından ışık tutuyor" dedi.

İstanbul dünyanın en çok gelişen şehri oldu!

Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehri oldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Sign of the City Awards’da finale doğru!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne farklı değerler katarak 6. yılına gelen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında büyük finale yaklaşılıyor. SotCA, 100’ü aşkın başvuru alarak 2019'da da büyük ilgi gördü.

Sign of the City Awards'ta en iyi projeler seçildi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Sign of the City Awards jürisi iki gün boyunca devam eden toplantılarla başvuruları değerlendirdi. En çok beğenen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında 11 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Sign of the City Awards 11 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektöründeki en iyi projeleri seçen, sektöre ve şehirlere değer katan Sign of the City Awards (SotCA) 11 Aralık’ta gerçekleşecek. Alanında uzman jüri üyeleri tarafından seçilecek yıldız projeler törende ödüllerini alacak.

The Business of Cities 2015 Haberi

The Business of Cities 2015

Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan Jones Lang LaSalle (JLL) tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015 araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sırada yer aldı. 


Çalışmaya göre İstanbul'u Rusya'dan Moskova, Hindistan'dan Bombay, Güney Kore'den Seul, Birleşik Arap Emirlikleri'nden de Dubai takip etti. Liste, 200'ü aşkın küresel şehir endeksi içinden, gelişime ilişkin 6 endekste 2010'dan bu yana yaşanandeğişim baz alınarak hazırlandı. 

Araştırmada İstanbul için, "Finansal servislerin kıyı bölgesi tedarikçisi olarak konumu güçlendi. Ölçek ve ulaşım olanağı sayesinde, etrafındaki orta büyüklükteki şehirlerle süregelen bir birleşme içinde olduğu görülüyor" denildi.


Güç dengesi kayıyor 

Şehirlerin karşılaştırmalı performanslarında; Ho Chi Minh, Nairobi ve Delhi gibi gelişmekte olan şehirlerin inovasyon ve start-up'lar aracılığıyla yer bulmaya çalıştıklarının...