25 / 04 / 2024

the first residence

the first residence

The First Çankaya iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. The First projesi Sinpaş GYO imzasıyla Başkent Ankara Çankaya ' da inşa ediliyor...

The First Residence fiyat listesi! Teslimler 2016 Nisan'da!

The First Residence fiyat listesi kapsamında yer alan dairelerle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların 2016 senesinin Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor

Çankaya The First adres bilgileri!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran ve toplamda 479 rezidans ile 26 ticari üniteden oluşan Çankaya The First adres bilgileri...

Sinpaş The First teslim tarihi!

Sinpaş The First teslim tarihi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Sinpaş The First Konutlarında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise banka kredisi kullanılarak taksitlendirilebiliyor...

The First Residence ne zaman teslim?

The First Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. The First Residence Çankaya projesi 479 adet rezidans daire ve 26 adet dükkandan meydana geliyor...

The First Residence görselleri!

The First Residence görselleri internette yayınlandı. The First Residence Çankaya projesinde daireler 500 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor...

Sinpaş The First Residence ödeme planı!

Sinpaş The First Residence ödeme planı 'nda daire tutarının yüzde 10'unu peşinat olarak ödeyerek alım yapılabiliyor...

The First Residence teslim tarihi !

The First Residence teslim tarihi olarak 2016 yılının ilkbaharı belirlendi. Konutlar Nisan 2016'da teslim edilecek

Sinpaş The First fiyat listesi!

Sinpaş The First fiyat listesi kapsamında rezidans daireler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Ankara Sinpaş The First projesininin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Sinpaş The First fiyatları!

Sinpaş The First fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Fiyatların 1 milyon 977 bin TL'ye kadar yükseldiği Sinpaş The First teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi...

The First Çankaya resimleri !

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen First Residence projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor

Çankaya The First satış fiyatları!

2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan Çankaya The First satış fiyatları 500 bin liradan başlıyor. Projede 479 adet daire bulunuyor...

The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı!

Detayları henüz belirlenmeyen The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı...

Sinpaş The First Residence nerede?

Sinpaş projesi olan The First Residence Ankara'da konumlandırılıyor. Projeyle ilgili detaylar Kasım ayında belli olacak...

Sinpaş The First Residence'ın inşaatı 2 ay içinde başlıyor!

Ankara'da yer alan Sinpaş projesi The First Residence'ta detaylar Kasım ayında belli olacak. Projenin inşaatı 2 ay içerisinde başlayacak...

Kiler, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler GYO İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde bulunan kısımların toplu satışı için The First Investor ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalandı.

Emaar The Address Residence fiyatlar!

Emaar The Address Residence fiyatlar kapsamında daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Toplam 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje Emaar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

The Address Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselen The Address Residence Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki The Address Residence ne zaman teslim edilecek?

The Address Residence satış ofisi iletişim!

The Address Residence satış ofisi iletişim numarası 0216 547 1717 olarak belirlendi. Teslimleri 2016 yılı içerisinde başlayacak olan projede 197 adet mobilyalı ve 123 adet mobilyasız daireler bulunuyor.

Üsküdar The Address Residence iletişim!

Üsküdar The Address Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0 216 547 1717 olarak belirlendi. Projedeki daireler toplam 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız olarak yükseliyor.

The Address Residence Üsküdar projesi!

The Address Residence Üsküdar projesi 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı dairelerden oluşuyor. Satışları devam eden proje 48 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Emaar The Address Residence iletişim!

Emaar The Address Residence iletişim için 0216 547 1717 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Çamlıca'da inşa edilen proje 48 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

The Address Residence ev fiyatları!

The Address Residence ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor.

The Address Residence Çamlıca projesi!

The Address Residence Çamlıca projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

The Address Residence fiyat!

The Address Residence fiyat listesi kapsamında daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen dairelerden oluşan proje 48 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

The Address Residence Emaar Square İstanbul!

The Address Residence Emaar Square İstanbul projesi 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satışları devam eden proje 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız dairelerden oluşuyor.

The Address Residence daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen The Address Residence daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 dolardan başlıyor. Proje Emaar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

The Address Residence ulaşım!

The Address Residence ulaşım bilgilerine proje Kadıköy'e 5,5 kilometre, Taksime 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

the first residence Haberi

the first residence






The First Çankaya iletişim bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



The First Residence Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Ankara'da yükseliyor. 


Toplam 479 adet rezidans ve 26 adet ticari üniteden oluşan The First Residence Çankaya'da konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


The First Çankaya'da yer alan dairelerin alan büyüklükleri  1+1 konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 60 metrekaer arasında, 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 80 metrekare ile  110 metrekare arasında ve 3 oda 1 salon konutların büyüklükleri 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


The First Residence projesinin sosyal olanakları arasında pilates stüdyoları, sauna, kapalı otopark, concierge, fitness merkezi ve yüzme havuzu mevcut.




The First Çankaya adres!


The First Çankaya adres bilgileri: Uğur Mumcu Caddesi No:62  Çankaya - Ankara


The First Çankaya iletişim!

Telefon: 444 1 440


The...