27 / 04 / 2024

THY büyük göç

THY büyük göç

İstanbul Havalimanı’na büyük taşınma için saatler kaldı. Yeni havalimanı hem transit yolcu taşımacılığının hem de çevresinde kurulacak serbest bölgeyle ticaretin merkezi olacak.

THY'nin 'Büyük Göç'ü 5 Nisan başlıyor!

Bayrak taşıyıcı havayolu olan THY, Türk havacılık tarihindeki büyük değişime hazırlanıyor. Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı’na doğru büyük taşınma 5 Nisan Cuma sabahı saat 03:00’da başlayacak.

THY 'Büyük Göç'e hazır!

THY, 5 Nisan’da saat 03.00’te başlayacak ve 45 saat sürecek İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecine hazırlanıyor. 6 Nisan gecesi saat 02.00 ile 14.00 arasında tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

THY'nin 'Büyük Göç'ünün tüm detayları belli oldu!

Türk Hava Yolları'nın taşınma süreci başlıyor. 1000 TIR'la yapılacak 'Büyük Göç'ün tüm detayları belli oldu.

THY'nin ‘Büyük Göç’ü için geri sayım başladı!

THY, Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na 5 Nisan'da taşınacak. İlk etap açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleşen İstanbul Havalimanı’na taşınma 45 saat sürecek.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

İstanbul’dan Kırklareli’ne büyük göç dalgası başladı: Trakya bu göçe hazır mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bilim insanlarının olası Marmara depremiyle ilgili tespitleri, İstanbul’dan Trakya’ya büyük bir göç dalgası yarattı. 

TOGG için büyük gün! İlk siparişler başlıyor! İşte satın alım için çekiliş tarihleri!

TOGG için büyük tarih geldi, çattı. Yerli otomobilimiz TOGG’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile belirlenecek. İşte detaylar!

Büyük göç dalgası! Depremden sonra en çok hangi iller göç alıyor?

Kahramanmaraş depremleri sonrası  bölgeden büyük göç yaşanıyor.  Peki afet bölgesinden en çok hangi illere göç yaşanıyor?

Karadan ve havadan akın akın gidiyorlar! Felaket bölgesinden büyük göç!

Yüzyılın en büyük depreminden bu yana geçen 4 günlük süre içinde hayatlarını kaybeden ve yaralananan vatandaşların sayısı da artmaya devam ederken bölgeden büyük bir göç başladı.

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Piyasalar bu haberlerle çalkalanıyor. Büyük göç başladı!

Bank of America stratejistleri, yatırımcıların riskli sayılacak varlıklarını sattığını ve büyük bir yatırımcı göçünün başladığını dile getirdi. Bu hafta tahvillerden 11,4 milyar dolar, hisse senedinden 6,2 milyar dolar ve altından ise 1,8 milyar dolar çıkış yaşandı.

Kanal İstanbul'da büyük gün yarın!

Kanal İstanbul projesinde yarın büyük gün. Proje için ilk kazma yarın Sazlıbosna'da vurulacak. Sazlıbosnalı sakinler, projeden memnun olduklarını belirtti. 

THY büyük göç Haberi

THY büyük göç

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı projesi olan İstanbul Havaalanı'na dev göç bu gece başlıyor. 29 Ekim 2018 yılında açılışı yapılan İstanbul Havalimanı'na kademeli olarak planlanan büyük taşınma 45 saat sürecek 

Sabah Gazetesi'nden Metin Can'ın haberine göre; İstanbul Havalimanı'na geçiş, bu gece 03:00'da başlayıp ve 6 Mart Cumartesi günü saat 00:00'da tamamlanacak. Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin en büyük vizyon projelerinden biri olan havalimanı, bir meydandan çok daha fazlası... Havacılık sektöründe İstanbul'u dünyanın en önemli transfer merkezi yapacak olan havalimanı, etrafında kurulacak serbest bölgeyle ticaretin ve üretimin de merkezi olacak.

ÖZEL BÖLGE KURULUYOR

İstanbul Havalimanı'nın hemen yanına Özel İhtisas Serbest Bölgesi kurulması için düğmeye basıldı. Ticaret Bakanlığı tarafından devam eden çalışmalar kapsamında bu bölgede yüksek katma değerli üretim yapan teknoloji firmaları...