24 / 04 / 2024

THY İstanbul Havalimanı

THY İstanbul Havalimanı

Bayrak taşıyıcı havayolu olan THY, Türk havacılık tarihindeki büyük değişime hazırlanıyor. Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı’na doğru büyük taşınma 5 Nisan Cuma sabahı saat 03:00’da başlayacak.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

THY 'Büyük Göç'e hazır!

THY, 5 Nisan’da saat 03.00’te başlayacak ve 45 saat sürecek İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecine hazırlanıyor. 6 Nisan gecesi saat 02.00 ile 14.00 arasında tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

THY'nin 'Büyük Göç'ünün tüm detayları belli oldu!

Türk Hava Yolları'nın taşınma süreci başlıyor. 1000 TIR'la yapılacak 'Büyük Göç'ün tüm detayları belli oldu.

THY'nin ‘Büyük Göç’ü için geri sayım başladı!

THY, Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na 5 Nisan'da taşınacak. İlk etap açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleşen İstanbul Havalimanı’na taşınma 45 saat sürecek.

THY, İstanbul Havalimanı'na 5 Nisan'da taşınıyor!

Bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'na taşınması 5 Nisan Cuma gecesi saat 03.00'te başlayacak..

THY yolcularını uyardı, 6 Nisan'da büyük taşınma başlıyor!

THY Basın Müşavirliği, "Yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na taşınmamız nedeniyle 6 Nisan saat 02.00 itibarıyla Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşlarımıza son veriyoruz" açıklamasını yaptı...

THY İstanbul Havalimanı Tesisleri açıldı!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndaki beş operasyonel tesisinin açılışı gerçekleştirildi...

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

İstanbul Havalimanı emlak fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını hareketlendirdi. İstanbul Havalimanı'nın taşındığı bölgede emlak fiyatları ve taşınma oranları yüzde 100 arttı.

İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'ün yüzde 94'ü tamam!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na "Büyük Göç"ün yüzde 94'ünün bu sabah saat 08.00 itibarıyla tamamlandığını açıkladı. 

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'na taşınmanın planlananın önünde devam ettiğini, yüzde 70'inin bittiğini tamamlandığını söyledi. Ekşi, "Eğer bir aksilik olmazsa planlanandan 2-3 saat önce taşınma tamamlanır diye düşünüyorum." diye konuştu.

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

YOTEL İstanbul Havalimanı açıldı!

YOTEL'in Türkiye’deki ilk işletmesi İstanbul Havalimanı’nda kapılarını açtı. Terminalin iki ayrı kısımda, toplamda 451 oda ile hizmet verecek olan YOTELAIR ve YOTEL İstanbul Havalimanı, kapasite açısından dünyadaki havalimanı otelleri sıralamasında ilk üçe giriyor...

İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemi başladı!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na tarihi taşınma işlemi başladı. Taşınma süreci 45 saat olarak planlandı..

Atatürk Havalimanı'ndan son uçuşun anonsunu Cahit Turhan yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınmasının tamamlanması aşamasında Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak son uçağın anonsunu yapacak...

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

İstanbul Havalimanı gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek!

İstanbul Havalimanı'nda 6 Nisan itibariyle taşınma süreci tamamlanmış olacak. Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip havalimanı açılışının gayrimenkul sektörünü canlandırması bekleniyor.

THY İstanbul Havalimanı Haberi

THY İstanbul Havalimanı

Küresel havacılık tarihinin eşi benzeri görülmemiş taşınma operasyonu 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:59’da gerçekleşecek. Toplamda 45 saat sürecek Büyük Göç’ün planlanan şekilde başarıyla yapılması planalanan taşınma 6 Nisan sabahı saat 02:00 ile 14:00 arasında gerçekleşecek. Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

Dev operasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Doğup büyüdüğümüz evimiz Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldığımız için hüzünlüyüz diğer tarafta ise dünyanın havacılık merkezi bizim evimiz olacağı için heyecanlıyız. İki gün sonra Cuma günü başlayacak büyük taşınma ile yalnızca Türkiye’de değil, dünya sivil havacılığında büyük bir değişim olacak. İstanbul Havalimanı gökyüzünün rengini kırmızı-beyaz ile değiştirecek” diye konuştu.

ATATÜRK HAVALİMANI’NIN VEDA UÇUŞU DA NETLEŞTİ

Türkiye’nin ve Türk Hava Yolları’nın...