26 / 04 / 2024

tilkicik koyu Epique Island iletişim

tilkicik koyu Epique Island iletişim

12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa alanları 513 metrekareden başlıyor. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor. Peki Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

Bodrum Epique Island iletişim!

Bodrum Epique Island iletişim numarası 0212 259 00 00 olarak belirlendi. Aksoy İnşaat imzası taşıyan projede villaların büyüklükleri 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiyor.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Muğla İnceburun Koyu'ndaki kaçak inşaata tepki!

Muğla'nın Fethiye ilçesi İnceburun Koyu'nda bir araya gelen çevreci ve denizciler, kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini açıklayarak, tepki gösterdi. 

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Martı GYO Ayın Koyu 9 parsel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 parsele ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

tilkicik koyu Epique Island iletişim Haberi

tilkicik koyu Epique Island iletişim

Villa büyüklüklerinin 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda inşa ediliyor.


Toplam 75 adet villadan meydana gelen proje ortak alanları kapsamında plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve spa yer alıyor. 


İletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 259 0000 olarak belirlenen proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor.


Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projenin yapımına bu yıl başlaması planlanıyor. 


Tel: 0 212 259 0000

Web: http://www.aksoy.com/

Tülay...