25 / 04 / 2024

Tim Apartments projesi

Tim Apartments projesi

Ankara İl'i Ümitköy'de inşa edilen projede daire alanları 150 metrekareden başlıyor. Projede daireler 4+1 olarak tasarlandı. Tim Apartments Ümitköy teslim tarihi 2016 Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Tim Apartments Ümitköy!

15 kat şeklinde yükselecek olan proje toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Tim Apartments Ümitköy projesinde daire tipler 4+1 olarak dizayn edildi.

Avrasya GYO çıkarılmış sermayesini 223.2 milyon TL'ye artırdı!

Avrasya GYO, ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılmak üzere 111 milyon 600 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 223 milyon 200 bin TL'ye yükseltilmesine karar verdi. 

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments için 148.4 milyon TL'lik sermaye!

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Avrasya GYO 259.5 milyon TL'lik fonu Metro Hotel Apartments için kullanacak!

Avrasya GYO, sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde inşaası planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanacağını açıkladı. 

Avrasya GYO'dan Edirne'ye Metro Hotel Apartments projesi!

Avrasya GYO, Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde 2261 ada 16 parsel de kayıtlı 19 bin 532 metrekare arsa alanı üzerinde Metro Hotel Apartments isimli projesini hayata geçirmek için çalışmalara  başladı.

Emirgan Apartments by Seba fiyat! 

Emirgan Apartments by Seba projesi satışa çıktı. Seba İnşaat  tarafından hayata geçirilen projenin teslimlerinin Eylül'de yapılması hedefleniyor. Peki Emirgan Apartments by Seba fiyatları ne kadar? İşte Emirgan Apartments by Seba fiyat!

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Emirgan Apartments by Seba satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen ‘Emirgan Apartments by Seba’ projesi satışa çıktı. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatı ise 20 bin TL.

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments projesi süreç iptali!

Avrasya GYO Edirne Kirişhane Mahallesi'nde yapılması planlanan Metro Hotel Apartments projesinde ayrılma hakkı kullanılmadığından süreci iptal etme kararı aldı.

Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı.

Tim Apartments projesi Haberi

Tim Apartments projesi

Sosyal alanları arasında kapalı yüzme havuzuna, fitness salonu, spor alanları gibi ortak donatıları bulunan proje butik konseptli dairelerin yer alıyor.


Daire seçeneklerinin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Proje konum bilgisine göre Galleria'nın hemen arkasında hayata geçiriliyor. 


Daire büyüklüklerinin 150 metrekareden başlangıç gösterdiği proje Ankara İl'i Ümitköy'de inşa ediliyor. Proje 15 kat şeklinde yükselecek.


Tim Apartments Ümitköy teslim tarihi olarak 2016 Eylül ayında yapılmasında belirlendi. Projede daire fiyatları  825 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor. 


Adres: Mutlukent Mahallesi, 1961. Cadde 2067. Sokak No:4 (Binsesin Sitesi Yanı) Ümitköy/Ankara


Tel: 444 9 846

Web : http://timapartments.net/

Tülay...