25 / 04 / 2024

toki adana inşaat yapım işi

toki adana inşaat yapım işi

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 772 Adet Konut, 43 Adet İşyeri ve Park Alanı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri yapım işi açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek...

TOKİ Adana Yüreğir 772 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 772 Adet Konut, 43 Adet İşyeri ve Park Alanı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri yapım işi açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Adana'da fayların üzerine inşaat yapılamayacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlarının fayların üzerinde inşaat yapılmaması, kaçak inşaatlarla mücadele gibi depremden önce alınabilecek yapılabilecek tüm tedbirlerle ilgili bir karar alacaklarını söyledi.

toki adana inşaat yapım işi Haberi

toki adana inşaat yapım işi

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 772 Adet Konut, 43 Adet İşyeri ve Park Alanı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için