29 / 03 / 2024

toki akyazı tarımköy son başvuru tarihi 2017

toki akyazı tarımköy son başvuru tarihi 2017

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019!

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Erzincan Tarımköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde hayata geçirdiği Tarımköy konutlarının kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü’ye 363 tarımköy konutu!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi’nde hayata geçirilecek olan 363 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 363 tarımköy konutu!

Geçtiğimiz günlerde tarımköy projesini duyuran TOKİ, Erzincan Üzümkü'de 363 konuttan oluşan tarımköy projesi inşa edecek.

TOKİ Tarımköy projesinin tüm detayları!

Türkiye'nin örnek projeleri arasında gösterilen Tarımköy Projesi kapsamında TOKİ binlerce konut üretiyor. İşte Tarımköy hakkında bilinmesi gerekenler...

toki akyazı tarımköy son başvuru tarihi 2017 Haberi

toki akyazı tarımköy son başvuru tarihi 2017

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesinde yer alan 16 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.  Projede yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Erzincan Şubesi olacak. 

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 27 Kasım- – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Erzincan Şubesi tarafından kabul edilecek.

Konut tiplerinin 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Erzincan Tarımköy projesinde en düşük peşinat bedeli 17 bin 759 TL olarak belirlendi. Projeden 180 ay ve 216 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan Akyazı TOKİ'de en düşük konut bedeli 147 bin 996 TL, en yüksek konut bedeli ise 149 bin 299 TL olarak...