26 / 04 / 2024

toki ankara millet bahçesi

toki ankara millet bahçesi

Ankara ili Sincan ilçesi Sincan Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 25 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Millet Bahçesi'nin ihalesi 18 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Millet Bahçesi projesinin ihalesini 18 Şubat 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Ankara millet bahçesine kavuşuyor!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nin de içinde yer aldığı Millet Bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesinin Ağustos ayında hizmete açılacağını dile getirdi. 

TOKİ 9 millet bahçesi ihalesi yapacak!

TOKİ, önümüzdeki ay Ankara-Kahramankazan, Tekirdağ, Giresun-Bulancak, Konya- Meram,  Konya-Sarayönü, Konya-Karapınar olmak üzere 6, Mayıs ayında ise Ankara Kızılcahamam, Düzce, Kırıkkale olmak üzere üç millet bahçesi ihalesi gerçekleştirecek...

Ankara Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.Projenin ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Ankara Millet Bahçesi'nin planları koruma kurullarından geçirildi

Başkent Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi alanında yapılacak millet bahçesinin planları koruma kurullarından geçirildi.

Ankara AKM Millet Bahçesi'nde neler oluyor?

TOKİ'nin “davet” usulüyle Yapı ve Yapı İnşaat'a 398.5 milyon TL'ye ihale ettiği Ankara Millet Bahçesi inşaatı başladı. Proje, Tescilli Merasim Pisti, Şeref Tribünü gibi Cumhuriyet'in tarihi mirasını içeren tescilli yapıları yutacak mı?

Ankara Millet Bahçesi'ne ilk kazma vuruldu!

Avrupa'nın en büyük parkı olma özelliğine sahip Ankara Millet Bahçesi’ne ilk kazma vuruldu. 633 bin 601 metrekare üzerinde inşa edilecek projenin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ankara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Millet Bahçesi 18 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İmrahor Vadisi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 18 Şubat 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Millet Bahçesi'nin ihalesi 18 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Millet Bahçesi projesinin ihalesini 18 Şubat 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Millet Bahçesi için çalışmalar 2019'da başlayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Avrupa'nın en büyüğü olacak Ankara Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. İşler, dev park alanı için çalışmalara 2019'da başlanacağını söyledi.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

toki ankara millet bahçesi Haberi

toki ankara millet bahçesi

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük peşinat ve taksit bedelleriyle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yatırımlarına da devam ediyor.

TOKİ bu kapsamda Ankara'da da yeni bir millet bahçesi hayata geçirecek. Ankara Sincan Millet Bahçesi'nin ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. Ankaralıların yüzünü güldüren Sincan Millet Bahçesi'nde sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

İnşa edildiği şehirlerde konut fiyatlarını artıran millet bahçelerinin Ankara Sincan'ın da değerine değer katması bekleniyor.

İhale ilanı:

Ankara İli, Sincan İlçesi, Sincan Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 25 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...