24 / 04 / 2024

toki aoç arazi

toki aoç arazi

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ndeki arsaları satışa çıkardığına dair yapılan haberlerle ilgili TOKİ açıklama yaptı. Yapılan açıklamada haberlerin gerçek dışı olduğu belirtildi. 

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'nin arazi varlığı 382 dekar azaldı!

Atatürk Orman Çiftliği arazisi son 20 senede 382 dekar azalarak 33 bin 105 dekara kadar düştü. 2002'de 33 bin 487 dekar arazi varlığına sahip olan AOÇ, varlığının 382 dekarını kaybetmiş oldu...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

AOÇ arazileri neden kiralandı?

Çankaya Belediyesi AOÇ’den iki arazi kiraladı. AK Partili meclis üyesi bu durumdaki amacın kiraya verilen binanın ön tarafını açık tutmak olduğunu iddia etti ve İki arazinin ağaçlandırılmasını talep etti.

AOÇ arazisinde yapılan bina mahkemelik oldu!

Atatürk Orman Çiftliği'nde (AOÇ) özel firmaya kiraya verilen arazi, sözleşmeye aykırı olarak kullanıldı. AOÇ, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski yönetimi aleyhine dava açtı...

TOKİ AOÇ taşınmazları ihalesini erteledi!

Ankara Çukurambar'daki Atatürk Orman Çiftliği alanıyla ilgili gerçekleşecek satış işlemi 'yeterli katılım olmadığı ve rekabet sağlanamadığı' nedeniyle ertelendi.

Mimarlar Odası'ndan TOKİ'ye çağrı: AOÇ ihalesini iptal edin!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Atatürk Orman Çiftliği taşınmazlarını açık arttırma ile satışa çıkarttı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi duruma tepki göstererek 'İhaleyi iptal edin, AOÇ arazileri müzayedelik değildir' çağrısı yaptı.

Ağaoğlu’nun Boğaz'a yapacağı otel gündemde!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından 2012'de satın alınan, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nın bitişiğindeki arazi ile ilgili olarak hazırlanan yeni imar planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’nun gündeminde...

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

Gölcük TOKİ Konutları için arazi bulunması bekleniyor!

Gölcük'te TOKİ Konutları hayata geçirilmesi için arazi bulunması bekleniyor. Arsa bulunduğu takdirde TOKİ Konutları için çalışmalar başlayacak.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Zonguldak Üzülmez TOKİ Konutları'nda arazi sorunu mu yaşanıyor?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Üzülmez'de yapılması planlanan TOKİ konutları konusunda arazi meselesinin halledildiğinde ihaleye çıkılacağını söyledi. Çaturoğlu TOKİ'de yaşanan gecikmenin nedenini anlattı.

toki aoç arazi Haberi

toki aoç arazi

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki arsaları açık artırma ile satışa çıkarttığı konulu haberlerin gerçek dışı olduğu TOKİ tarafından yapılan açıklamada bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TOKİ, Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki arsaların satışa çıkarıldığı iddialarına ilişkin, "Taşınmazlar Atatürk Orman Çiftliği'ne fiziksel olarak çok uzakta ve Çukurambar semtinde özel mülkiyetin içerisinde yer almaktadır. Haberlerde yayımlanan alanla satışa sunulan alanların farklı yerler oldukları uydu görüntüsü ile açıkça görülmektedir." açıklaması yapıldı.

TOKİ'nin açıklamasında, Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki 48 bin 354 metrekare büyüklüğüne sahip 2 taşınmazın satışa sunulmasıyla ilgili bazı basın yayın organlarında yanıltıcı haberler yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, Çukurambar semtinde "29101 ada 27 parsel" ile "29102 ada 6 parsel"de satışa sunulan 2 taşınmazın Gazi Üniversitesi mülkiyetinde iken üniversitenin ihtiyaç duyduğu eğitim binalarının yapımı karşılığında...