24 / 04 / 2024

TOKİ Beydağı satılık daire

TOKİ Beydağı satılık daire

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yoğun bir şekilde devam etti.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

TOKİ ile Malatya Beydağı'nda yeni bir yaşam!

TOKİ, Maltaya Beydağı'nda kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği konutlarla bölge sakinlerine güvenli yapılar ve sağlıklı çevreden oluşan bir yaşam sunuyor...

Malatya Beydağı'na 7 bin 500 TOKİ konutu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Beydağı Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Tüfenkci, TOKİ Başkanı ile görüşeceğini belirtti.

TOKİ Beydağı projesindeki daireler için kura çekimi yapıldı!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen 59 konut kura ile hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Beydağı başvuru tarihleri 2017!

Malatya Beydağı TOKİ projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Beydağı Kentsel Dönüşüm Uygulaması kapsamında yer alan konutların kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Malatya Beydağı'nda 322 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 322 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuldu.

Malatya Beydağı TOKİ 322 konut başvuruları başladı!

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı. TOKİ Malatya Beydağı projesinde fiyatlar 120 bin 38 TL ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

2017 TOKİ Malatya Beydağı başvuruları!

Toplamda 322 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor. İşte 2017 TOKİ Malatya Beydağı başvuruları detayları...

TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları!

TOKİ Malatya Beydağı projesi toplamda 322 adet daireden meydana geliyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 375 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü!

375 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Beydağı satılık daire Haberi

TOKİ Beydağı satılık daire

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yoğun bir şekilde devam etti. Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugüne kadar, risk taşıyan 1323 adet konut yıkıldığı, toplamda 4 bin 195 adet yapılan yeni konutlardan 928 adedinin hak sahiplerine teslim edildiği, 3267 konutun yapımının ise devam ettiği belirtildi. 


1083 KONUT SATIŞA ÇIKARILACAK 

Proje kapsamında yapılan konutlardan 1083 konut Halk Bankası aracılığıyla satışa sunulacak. Söz konusu konutlardan almak isteyen vatandaşların 26 Ekim -10 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasfna müracaat edebilecekleri kaydedildi.  Şehit aileleri, gazi dul, yetim, engellilere öncelik; engelli ve emeklilere kontenjan ayrıldı. Satışa sunulan 1083 konuttan 305 adedi, şehit aileleri, gazi, dul, yetim, engelli ve emeklilere ayrıldı. Satışlarda şehit aileleri, harp ve vazife malulleri...