28 / 03 / 2024

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi 23 Ekim'de gerçekleşecek. Projedeki daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekimi kapsamında başvuru süreci sona erdi. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi kapsamında 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 'nde toplam 1376 konutun kurası çekilecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 24 Ekim'de!

TOKİ Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'de riskli 5 ev tahliye edildi!

Bingöl'ün merkez ilçesine bağlı Olukpınar köyünde heyelan meydana geldi. Olay nedeniyle risk altında bulunan 5 ev tahliye edildi.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi Haberi

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi


Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ  1. ve 2. Etap projesi kapsamında, 154 daire kurayla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor, 271 bin 413 TL'ye kadar yükseliyor. 


Projede; yüzde 10 peşinde kalan bedel 108 ay, yüzde 15 peşinde kalan bedel 120 ay, yüzde 25 peşinde ise kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor. 


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde yer alan daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki daire teslimleri sözleşme dönemi itibariyle 36 ay içerisinde yapılacak. 


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi 23 Ekim'de gerçekleşecek. Projede 17 bin 13 TL peşinatla ve 733,15 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Satış duyurusu için