24 / 04 / 2024

TOKİ Bitlis Atatürk Mahallesi arsa satışı

TOKİ Bitlis Atatürk Mahallesi arsa satışı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Atatürk Mahallesi Ticaret Merkezi'nde toplamda 201 adet iş yerini satışa çıkardı. 

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Yalova'da Atatürk'ün köşkünün olduğu arazi millet bahçesi oluyor!

Atatürk’ün Türk milletine bağışladığı Yalova’daki çiftlik Millet Bahçesi oluyor. İçinde Atatürk'ün köşkünün de yer aldığı arazi, Çevre Bakanlığı tarafından TOKİ’ye tahsis edildi...

Atatürk Orman Çiftliği'nin ihalesi bugün!

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin tartışmalı ihalesi bugün yapılıyor. İhaleye Ankara Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. 

Atatürk Havalimanı'na ne yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Atatürk Havalimanı arazisi bize teslim edildikten sonra TOKİ aracılığıyla millet bahçesi yapacağız, İstanbul'umuzu kazandıracağız. dedi...

TOKİ Bitlis Atatürk Mahallesi'nde 201 iş yerini satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Atatürk Mahallesi Ticaret Merkezi'nde toplamda 201 adet iş yerini satışa çıkardı. 

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve yeni stat yapımı karşılığında verilen yerlerden birisi olan Atatürk Spor Salonu TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Afyonkarahisar Atatürk Stadı'nda yıkım başladı!

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu'nda TOKİ'ye devredilen yerlerde yıkım işlemleri başladı. Eski Tenis Kortlarının yanında bulunan soyunma odaları binası çok kısa sürede yıkıldı.

TOKİ Bitlis Atatürk Mahallesi arsa satışı Haberi

TOKİ Bitlis Atatürk Mahallesi arsa satışı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) portföyünde yer alan Bitlis Atatürk Mahallesi Ticaret Merkezi'ndeki 201 adet iş yerini açık artırma ile satışa sundu. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Emlak Yönetim aracılığı ile satışa çıkardığı 201 adet iş yerinin açık artırma ihalesi 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 14:00'da Bitlis Kültür Merkezi'nde yapılacak. 

TOKİ Bitlis Atatürk Mahallesi Ticaret Merkezi'ndeki iş yerleri için yüzde 25 peşin ödendiğinde 120 ay vadeli, yüzde 50 peşin ödendiğinde ise 120 ay vadeli ödemeler yapılabiliyor. 

28 ilde 197 arsa 3 Mayıs'ta
TOKİ portföyünde yer alan 28 ilde toplam 2 milyon 39 bin 42 metrekare büyüklüğünde 197 arsayı da Emlak Yönetim aracılığı ile satışa çıkardığını geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığını duyurmuştu. 197 arsanın ihalesi 3 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

Satışa konu olan arsalar Adana,...