24 / 04 / 2024

toki emekliye kolay ev

toki emekliye kolay ev

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine evi olmayan emeklilere kolaylık sağlanacağını duyurdu.

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

Evi olmayan emekliye TOKİ desteği artırılacak!

Yeni yılda devreye alınması beklenen uygulamalar kapsamında iş kuran emekliye teşvik verilecek, evi olmayanlara 'TOKİ desteği’ artırılacak.

TOKİ'den emekliye ucuz ev başvuru şartları nedir?

Türkiye Emekliler Derneği, TOKİ projelerinde emeklilere ayrılan yüzde 25'lik kontenjanın yüzde 50'ye çıkartılması için çağrı yaptı. İşte emekliye kira öder gibi ev sahibi olma imkanı verecek olan çağrıyla ilgili tüm detaylar...

TOKİ emekliye 15 bin yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu yıl 65 bin yeni konut hayata geçirecek ve bu konutların 15 bini emekliler için inşa edilecek.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ evi olmayan emekliye konut yapacak!

Evi olmayan emekliye konut müjdesi; İlimizde emekliler için bin 600 konut yapılacak.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası başvuruları için son gün!

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında emekli vatandaşlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Uygun taksit ve fiyat avantajının bulunduğu kampanya 17 ili kapsıyor.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda son başvurular yarın!

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında başvuru dönemi yarın sona erecek. Toplamda 17 ilde emekliye özel olarak satışa sunulacak projeler için kura tarihleri farklılık gösteriyor.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kura tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında yer alan Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda 17 ilde uygun taksitler ve fiyatlarla daireler satışa sunulacak. Peki kura çekilişleri ne zaman?

TOKİ Darende'de emekliye ev satacak!

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, 1 Kasım seçimleri öncesindeki vaatleri arasında yer alan ‘emekliye ev müjdesinden’ Darende’nin de yararlanacağını söyledi.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Projesi'ne 51 bin 800 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ev sahibi olmak isteyen emekliler için 17 ilde inşa edilen 4 bin 340 konut için 51 bin 800 başvuru yapıldı.

TOKİ Emekliye 2. Bahar Projesi’ne 2016'da hız verecek!

Milyonlarca çalışanın, emeklinin yeni yılla birlikte yüzü gülecek. Bu yıl genç girişimcilere 100 bin, esnafa 30 bin liraya kadar kredi desteği sağlanacak. Kıdem tazminatı sorunu için işçi ve işveren yeni yılda bir araya gelecek.

toki emekliye kolay ev Haberi

toki emekliye kolay ev

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine ev kaydı bulunmayan emeklilere konut edinme konusunda kolaylık sağlanacağını emeklilere duyurdu.

Mustafa Sarıoğlu yaptığı basın toplantısında, "Seçim dönemlerinde iktidar ve muhalefet partileri emeklilere konut edinme konusunda kolaylıklar sağlanması görüşünü sürekli dile getirdiler. Bu düşünce kamuoyunda destek gördü ve kamuoyu oluştu. Bu doğrultuda TOKİ'den Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı'na gelen yazıda belirtildiği gibi, emekli dernekleri aracılığı ile emeklilere uzun vadeli taksitli konut edindirme kolaylığı sağlanmıştır. Bu konuda üzerine kayıtlı evi olmayan üyelerimiz derneğimize müracaat edebilirler. İl merkezinde Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanlığına yapılacak olan yeterli sayıda müracaat listeleri ilgili makamlara...