26 / 04 / 2024

toki gaziantep 50 bin konut projesi

toki gaziantep 50 bin konut projesi

“Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler Projesi” ile TOKİ, pek çok şehirde modern ve gelenekselin sentezlendiği yeni yerleşim alanları inşa ediyor. Projenin ilk adımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’yle atılıyor.

TOKİ'nin Gaziantep'teki 50 bin konutluk projesi tanıtıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanarak hayata geçirilen, 50 bin konutluk projenin tanıtımını Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptı.

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

TOKİ Gaziantep'te Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Gaziantep’te hayata geçirdikleri Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edeceklerini dile getirdi. TOKİ Başkanı Turan, konutları 2023’e kadar tamamlayacaklarını dile getirdi.

TOKİ Gaziantep'te 50 bin konut inşa edecek!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 50 bin konut projesi başlatıldığını, konutların yaklaşık 2 bin 800'ünün ihalesinin yapıldığını söyledi.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir'in detayları 23 Mayıs'ta açıklanacak!

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Gaziantep'te kuracağı 50 bin konutluk projenin detaylarını, 23-24 Mayıs'ta düzenleyeceği "Arama Konferansı"nda kentin aydınları, fikir ve iş adamları ile sivil toplum kuruluşlarıyla belirleyecek.

TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

2016'da 60 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Gaziantep'te 50 bin konutluk Kuzey Şehir projesini hayata geçirecek. Peki TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nin tanıtımı yapıldı!

TOKİ’nin bugüne kadar planlanmış en büyük yeni yerleşim projesi olan "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" tanıtıldı. 8.5 milyon metre karelik alana yapılacak olan 50 bin konutluk proje ile 300 bin nüfusun barındırılması hedefleniyor.

TOKİ'nin 50 bin konutluk Gaziantep Kuzey Şehir Projesi tanıtıldı!

“Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler Projesi” ile TOKİ, pek çok şehirde modern ve gelenekselin sentezlendiği yeni yerleşim alanları inşa ediyor. Projenin ilk adımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’yle atılıyor.

TOKİ Gaziantep'te 50 bin konutluk projeye imza atıyor!

TOKİ Gaziantep'te dünyanın en büyük yerleşim projesini devreye alıyor. Şehrin kuzeyinde 50 bin konutluk dev bir yapı yükselecek.

TOKİ Gaziantep'e 50 bin konut inşa edecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,'e yönelik ciddi bir vizyonları olduğunu belirterek, "Türkiye'nin marka kenti Gaziantep'e yönelik projelerimizi düzenli olarak hayata geçiriyoruz.

TOKİ Gaziantep'te 50 bin konut inşa edecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başından gelen konut açığını gidermek için TOKİ tarafından 50 bin konut yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent sözleşme imzalama tarihleri!

Kurası 22 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan 888 adet konut satışa sunulacak. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent sözleşme imzalama tarihleri...

TOKİ Gaziantep'te dar gelirliye 341 TL taksitle konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Gaziantep'te, bin 154 konutun satışa çıkarılacağını, 888 konutun taksit ödemelerinin 341 liradan başladığını bildirdi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu başvuruları!

Toplam 888 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu başvuruları 20 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Projede 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

toki gaziantep 50 bin konut projesi Haberi

toki gaziantep 50 bin konut projesi

8,5 milyon metrekare alan üzerine projelendirilen 50 bin konutluk Gaziantep Kuzey Şehir, bu büyüklükte bir sosyal konut alanında, uygulaması tek seferde geliştirilen ilk ve en büyük yerleşim olma özelliği taşıyor.


Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin tanıtım toplantısı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla gerçekleşti. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, TOKİ’nin konut üretimindeki yüksek tecrübesini yeni bir safhaya taşıdığını, bundan böyle İdarenin sadece bina inşa etmeyeceğini, yeni yerleşim alanları kuracağını açıkladı.


Dev bir şehir projesi


“Bugün, ülkemiz için, Gaziantep için yeni bir yaşam alanı olacak dev bir şehir projesinin ayrıntılarını paylaşmak üzere Gaziantep’teyiz” diyerek sözlerine başlayan TOKİ Başkanı, “Bize heyecan veren, yüksek nitelikleriyle güzel şehrimiz...