16 / 04 / 2024

toki manavgat evleri

toki manavgat evleri

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Manavgat Çeltikçi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Manavgat kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Manavgat kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Proje için ödenecek en düşük peşinat bedeli 16 bin 600 TL olarak belirlendi.

TOKİ Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 10 Temmuz ne zaman açıklanacak?

TOKİ Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 10 Temmuz ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Manavgat Çeltikçi kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Manavgat Çeltikçi kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 236 adet konuta yer veriliyor.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

toki manavgat evleri Haberi

toki manavgat evleri

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için TOKİ tarafından Çeltikçi'ye ilk etapta 475 liradan başlayan fiyatlarla 236 konut yapılacağını açıkladı. 

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Kızılot Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

CNN'de yer alan habere göre Kızılot'ta vatandaşlara hitap eden Hasan Öz, bugüne kadar Manavgat'ta görev yapan herkesin ilçenin gelişmesi için katkı sağladığını söyledi. 

Hasan Öz, "Manavgat'ta yaşayan turizm çalışanlarının tek bir hayali vardı, kendi evlerinin sahibi olmak. Bu amaçla TOKİ tarafından ilk etapta Çeltikçi Mahallesi'nde 236 konuttan oluşan toplu konut çalışması başlıyor. TOKİ bunun için yarın (bugün) talep toplamaya başlayacak" dedi. 

475 LİRADAN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE
TOKİ tarafından yapılacak olan konutların...