28 / 03 / 2024

toki ödemeleri 2020

toki ödemeleri 2020

TOKİ'nin satışa çıkardığı konutlarda uygun ödeme fırsatları bulunuyor. Birçok vatandaş TOKİ'nin sunduğu ucuz konut fırsatlarıyla ev sahibi oluyor. Peki TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler? İşte TOKİ ödemelerine ilişkin detaylar...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ Sivas 2020 kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 2020 projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas'ta inşa edilecek olan 475 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ ödemeleri erken kapatılabilir mi?

Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ, 100 bin sosyal konut projesinde kura çekimlerini tamamlıyor. Başvuruların ardından gözler kura çekimlerine çevrildi. 100 bin konut için başvuru yapan bir milyonu aşkın kişi ödeme planını merak ediyor.

Emlak vergisi 2020 ödemeleri ertelendi mi? 

Arsa, arazi, bina ve daire sahipleri her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödüyor. Peki emlak vergisi 2020 ödemeleri ertelendi mi? 

2020 emlak vergisi ödemeleri uzatılacak mı?

Emlak Vergisi ödemeleri Mart ayı itibariyle başlamış ve 1. taksidin son ödeme günü, 30 Mayıs’ın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 1 Haziran 2020 olarak belirlenmişti Peki emlak vergisi ödemeleri uzatılacak mı?

TOKİ Tunceli 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Emlak vergisi ödemeleri 2020 sorgulama!

Emlak vergisi mükellefleri için vergi ödemeleri başladı. Her yıl iki eşit taksit şeklinde yapılan ödemeler ilçe belediyelerine veriliyor. Peki, Emlak vergisi 2020 sorgulama nereden yapılır? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Alanya 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Alanya projesindeki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Alanya 2020 kuraları yarın çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Alanya projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Dursun Ataş'tan 'emlak vergisi ve TOKİ ödemeleri ertelensin' talebi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sorunlarla karşılaşan vatandaşlar için, emlak vergisi ve TOKİ ödemelerinin faizsiz olarak ertelenmesini talep etti...

TOKİ İstanbul 2020 kura çekilişleri bugün başlıyor!

TOKİ'nin 100 bin konut İstanbul kura çekilişi bugün itibariyle başlıyor. İstanbul'un Tuzla, Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde yer alan toplam 10 bin adet konut sahibini bulacak.

TOKİ İstanbul 2020 kura çekilişleri yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'da inşa edeceği 10 bin konut için kura çekilişleri başlıyor...

toki ödemeleri 2020 Haberi

toki ödemeleri 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşlara çok sayıda şehirde konut fırsatı sunuyor. TOKİ'den konut satın almak isteyen vatandaşlar açık satış yöntemiyle ya da kura çekimi ile ev sahibi olabiliyor. Takvim'de yer alan habere göre; farklı ödeme seçenekleri de sunuluyor. 

TOKİ projelerinden ev satın alacak olan vatandaşların konut projesine göre değişen oranlarda ve belli bir tutarda peşinat ödemesi yapması gerekiyor. 

Peşinat ödemeleri yüzde 10'dan başlıyor; yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 ve yüzde 25 oranlarında yapılabiliyor. 

TOKİ konutlarında taksit seçenekleri de dairelere göre değişiyor. 

TOKİ'den ev satın alan ve peşinat ödemesi yapan vatandaşlar, kalan borçlarını en az 120 ay olmak üzere uzun vadede taksitlere bölebiliyor. 

Taksitler 120 ay, 144 ay, 180 ay, 216 ay ve 240 ay şeklinde değişiklik gösteriyor. 

TOKİ'den dar gelirliye 461...