28 / 03 / 2024

toki pakistan hamlesi

toki pakistan hamlesi

Yurtdışında çatı kuruluş olmayı hedefleyen TOKİ, Pakistan'la ilk hamlesini başlattı. Ülkede 2 yılda yapılması planlanan 50 bin konut için TOKİ danışmanlık sağlayacak.

TOKİ'den Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'ye konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'deki afetlerin ardından bölgelerde yardım amaçlı konut, eğitim ve sağlık tesisleri inşa etti.

TOKİ'den Kayabaşı'nda yeni konut hamlesi! 1.500 konut yolda!

TOKİ tarafından geçtiğimiz aylarda kurayla satışa çıkarılan 1.892 adet konuta 39 bini aşkın talep gelince, TOKİ yeni konut hamlesi başlattı. TOKİ Kayabaşı'nda şimdi de 1.500 konutu satışa çıkaracak. Projenin başvuruları 6 ay içinde başlayacak. 

TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Denizli’de basın toplantısı düzenledi. TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi....

Pakistan TOKİ'den 4,5 milyon konut için destek istedi!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

TOKİ'den Pakistan'a 50 bin konutluk hamle!

Yurtdışında çatı kuruluş olmayı hedefleyen TOKİ, Pakistan'la ilk hamlesini başlattı. Ülkede 2 yılda yapılması planlanan 50 bin konut için TOKİ danışmanlık sağlayacak.

TOKİ'den Pakistan'a konut desteği!

TOKİ, Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde 2016-2017 döneminde, düşük gelirlilere yönelik toplam 50 bin konut inşaası için teknik destek sağlayacak.

Pakistan Büyükelçisi, TOKİ Başkanı’nı ziyaret etti!

Pakistan Büyükelçisi Mr. Muhamad Haroon SHAUKAT, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı ziyaret etti.TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN da, İdarenin faaliyetleri hakkında Pakistan Büyükelçisi’ne bilgi verdi.

İncesu TOKİ'ye yeni yol yapılıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni imar planları gereğince Semerkent Mahallesi ile 3. Etap Toki arasında 20 m genişliğinde, 1 km uzunluğunda yeni bir yol açma çalışmasını başlattı.

Melikgazi'de Serkent ile Toki arasında yeni yol açılıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi' nde yer alan Serkent ile Toki Bulvarı arasında yeni bir yol açma ve düzenleme çalışması başlattıklarını söyledi...

Türkiye ile Pakistan arasındaki Serbest Ticaret Anlaşması 2014 yılının ilk çeyreğinde İmzalanacak!

Pakistan Başbakanı Muhammed Navaz Şerif, 2014 yılının ilk çeyreğinde anlaşmanın imzalanacağını belirtti. Başbakan Erdoğan, Türkiye ile Pakistan arasındaki mükemmel siyasi ilişkileri ortak çıkarlar doğrultusunda tüm alanlara yaymak istediklerini ifade etti

Toki Kayaşehir Konutları'nın havadan yeni videosu!

Toki tarafından hayata geçirilen Kayşehir Konutları İstanbul Avrupa yakasında Kayaşehir'de yer alıyor. Toki Kayaşehir Konutları 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Pakistan'da 5.2 büyüklüğünde deprem!

Pakistan'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pakistan' ın güneybatısı 5.2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Depremin merkez üssünün Ketta' nın 58 km. güneydoğusu olduğu belirtildi...

Ankara Mamak TOKİ 2. Etap kura çekilişi için son 3 gün!

TOKi Ankara – Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 448 konut 24 Ekim – 8 Kasım 2013 tarihleri arasında satışa sunuluyor. Ankara Mamak 2. Etap Alt Gelir Grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi için son 3 gün...

toki pakistan hamlesi Haberi

toki pakistan hamlesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) rotasını yurtdışına çevirdi. Yurt dışı müteahhitlik işlerinde çatı kuruluş olmayı hedefleyen TOKİ, tecrübelerini paylaşmak amacıyla 93 ülkeden heyetlerle görüştü. Görüşme yaptıkları ülkelerden Pakistan ile Türkiye'nin dost ve kardeş ülke olduğunu belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Pakistan Pencap Hükümeti'nin talebi üzerine, önümüzdeki 2 yılda Pencap'ta düşük ve orta gelir grubundaki ailelere yönelik gerçekleştirilmesi planlanan toplam 50 bin konutun üretimi konusunda, TOKİ tarafından teknik danışmanlık sağlanması hususunda mutabakat metni imzaladık" dedi. 


BAŞBAKAN'A SUNACAĞIZ 

Turan, "Biz işi alacağız, ülkemizdeki firmalarla paylaşacağız. Bunu sektördeki kuruluşlarla da görüşüyoruz. Onlar da çok istiyor. Hazırlıklarımızı tamamlayıp Başbakanımıza ileteceğiz" dedi. TOKİ'nin yurtdışından ilgiyle izlendiğini söyleyen Turan, "Afganistan, İran, Afrika gibi ülkelerden heyetlerle tecrübemizi paylaşıyoruz. İmzalanan mutabakatlarla, yeni açılımlar sunma konusunda adımlar atıyoruz" dedi. 


SUUDİLERLE...