19 / 04 / 2024

TOKİ Rize Hemşin projesi

TOKİ Rize Hemşin projesi

Rize'nin Hemşin ilçesinde, "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hayata geçirilecek olan 106 konutun ihalesi yapılırken, bu konutların 8'inin 1 oda 1 salon, 74'ünün 2 oda 1 salon ve 24'ünün de 3 oda 1 salon planında inşa edilmesi kararlaştırıldı.

TOKİ Rize Hemşin 106 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize Hemşin projesinin ihalesini 4 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

TOKİ Rize Çayeli projesi 13 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 36 konut inşa edecek. TOKİ Rize projesinin ihalesi 13 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Rize Sosyal Konut Projesi 2022! Rize ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Rize projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Rize 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Rize 2022 başvurusu..

TOKİ Rize projesi için düğmeye bastı! Rizelilere ucuz konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Rize projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Rize Muradiye projelerinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize ili Yağlıtaş Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Rize- Artvin Havalimanı inşaatı Aralık'ta tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı inşaatının Aralık ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ Rize Hemşin projesi Haberi

TOKİ Rize Hemşin projesi

TOKİ tarafından Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında inşa edilecek olan projenin detayları belli oldu.

İhalesi 25 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen projede 106 adet konut yer alacak.

İhale kapsamında kaymakamlık konutu, kreş, 24 dükkan, altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor. Projedeki konutların 8'i 1 oda 1 salon, 74'ü 2 oda 1 salon ve 24'ü de 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Afetlere karşı riskli, yapı ömrünü tamamlamış konut stokunu "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri" kapsamında sağlıklı ve yaşanılabilir bir çevreye dönüştüren Toplu Konut İdaresi başkanlığı, Hemşin Belediyesi ile imzalanan protokol kapsamında çarpık yapılaşmanın ve afet riskinin bulunduğu alanda 106 konut yapılacak.

Projeyle "yerinde dönüşüm" esas alınarak, hak sahiplerine dükkanları, parkı, peyzajı ile çağdaş standartlarda nitelikli bir yaşam alanı oluşturulması...