24 / 04 / 2024

toki sapanca evleri 2017 kura

toki sapanca evleri 2017 kura

TOKİ'nin Sakarya Sapanca projesindeki 447 adet daire için başvuru dönemi sona erdi. Peki, Sakarya Sapanca TOKİ kurası ne zaman?

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Sapanca son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Sapanca projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Sapanca'da teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor!

TOKİ Sakarya Sapanca projesindeki 127 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Sapanca konutları Temmuz'da teslim edilecek!

TOKİ tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 740 konut temmuz ayı içerisinde hak sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Sapanca başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sapanca projesinde yer alan 217 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

toki sapanca evleri 2017 kura Haberi

toki sapanca evleri 2017 kura

Sakarya Sapanca Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 3+1 nitelikli 447 adet konut için başvurular, 15 Şubat – 07 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edildi. 


TOKİ Sakarya Sapanca projesindeki daireler 119, 68 metrekare, 124, 32 metrekare ve 130, 80 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Sakarya Sapanca'daki daireler 233 bin 695 TL'den başlıyor. 


Sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5

(yüzde beş) oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek. 


Sakarya Sapanca TOKİ kurası ne zaman?

''Sakarya Sapanca TOKİ kurası ne zaman'' sorusuna yanıt olarak 17 Mart 2017 tarihinde çekilecek. Kura çekim işlemleri 2. ve 3. maddelerde belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.


Satış duyurusu için