19 / 04 / 2024

TOKİ satışları eylül 2020

TOKİ satışları eylül 2020

Artan konut fiyatları sonrasında ev sahibi olmak isteyenlere ilaç gibi haber TOKİ’den geldi. Sizde günde 14 TL ödeyerek hayalini kurduğunuz eve sahip olabilirsiniz. Üstelik 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri mevcut.

20 soruda TOKİ'den ev almak!

TOKİ, her yıl binlerce asgari ücretli ve dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. TOKİ konut şartları neler? TOKİ taksitleri ne kadar? TOKİ'den konut alım peşinatı ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül'de yüzde 1,1 arttı!

​​​​​​​National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Eylül ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 1,1 artış gösterdi.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

Avrupa Birliği’nde otomobil satışları 14 aydır artıyor!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avrupa Birliği’nde (AB) toplam otomobil satışları Eylül ayında yıllık yüzde 9,2 artış gösterdi. İşte Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği tarafından açıklanan o rakamlar...

ABD'de konut başlangıçları Eylül'de yüzde 7 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Eylül ayında yüzde 7 artış göstererek, 1 milyon 358 bine yükselmesine rağmen piyasa beklentilerinin altında kaldı.

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Gayrimenkulde işler kesat! Konut satışlarının 2023’de yüzde 30 gerilemesi bekleniyor!

Gayrimenkul satışları yılın ilk dört ayında geçen yıllara kıyasla hız kesti. Son 3 yıldır yıllık 1,5 milyon adet seviyesinde gerçekleşen konut satışları nisan ayında yüzde 35,6 gerilerken, 2023 genelinde satışların yüzde 25 ile 30 arasında düşeceği tahmin ediliyor.

'Kredi muslukları açıldığında talep patlar, konut fiyatları yukarı gider'

Konut satışları Eylül ayında son yedi yılın en düşük seviyesi gördü. Kredilerin kısılması, yatırımcının başka yatırım araçlarına yönelmesi ve sosyal konut projesi satışları azalttı. Peki kredi muslukları açıldığında konut sektöründe neler olacak? İşte merak edilen soruların yanı

Konut satışları Eylül'de sert düştü! 2022 Eylül'de 113 bin 402 konut satıldı!

TÜİK tarafından Eylül 2022'ye ilişkin konut satış verileri açıklandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de konut satışları Eylül'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 22,9 azaldı ve 113 bin 402 oldu. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

Evde bakım maaşlarında son dakika bilgisi! Eylül ayı evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hesabınızı kontrol edin

Evde bakım maaşı alan kişiler ya da yakınları, eylül ayı evde bakım maaşlarının yatıp yapmadığını merak ediyor. Peki, evde bakım maaşları eylül ayı ödemesi yattı mı? Evde bakım maaşı eylül ayı ödemesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

TOKİ satışları eylül 2020 Haberi

TOKİ satışları eylül 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmaya devam ediyor. Yeni açıklamayla birlikte, çekiliş ve kura şartı olmayan, 9 şehirde bulunan, 400 konut satışa sunuldu. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan konutların fiyatları 120 bin lira ve 260 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.

Haber Kredi'de yer alan habere göre; dar ve orta gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), açık satış yöntemiyle konut satıyor. Açık satış yöntemi ile, çekiliş ve kura olmadan, vatandaşlar, uygun fiyata ev sahibi olabiliyorlar. Satışa sunulan evlerin fiyatları 120 bin liradan başlayıp 260 bin liraya kadar uzanıyor. Ülkenin farklı illerinde bulunan açık satışla uygun fiyata sunulan evler ile, milyonlarca vatandaş ev sahibi oluyor. Bu evlerin en düşük taksit...