19 / 04 / 2024

toki seyrantepe mahallesi kura çekilişi

toki seyrantepe mahallesi kura çekilişi

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Toplu Konut İdaresi ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde, Seyrantepe bölgesinde yapımı devam eden konutlar, hızla yükseliyor.

Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, 2. Revizyon Nazım İmar Planı ve Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı H: Serbest Plan Notu Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Seyrantepe Mahallesi, 7751 ada komşuluğundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Manisa Salihli'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Salihli Belediye Başkanlığı Seyrantepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 24 Aralık 2019 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'da 40 milyon TL'ye satılık 29 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Seyrantepe Mahallesi'ndeki 29 arsayı ihale ile satıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

TOKİ Zafer Mahallesi'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde hayata geçirdiği 33 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Zafer Mahallesi Alt Gelir'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-22 Şubat 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projede 237 adet daire bulunuyor. 

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi!

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

toki seyrantepe mahallesi kura çekilişi Haberi

toki seyrantepe mahallesi kura çekilişi


Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına TOKİ ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde, Seyrantepe bölgesinde yapımı devam eden konutlar, hızla yükseliyor. 

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konul projesi kapsamında Sevrantepede yapılan 2+1 ve 5+1 dairelerin yapım aşaması hızlı bir şekilde ilerliyor. Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, Seyrantepe bölgesinde 75 bin metrekare alan üzerine bin 700 konutun yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şuanda Şehitkamil Belediyemiz tarafından Seyrantepe Bölgemize TOKİ ile birlikte bin 700 konutun inşaatı devam ediyor. Yapılan konutlarla birlikte vatandaşlarımızın ev sorunu bir nebze de olsa giderilecek inşallah. Bunun dışında Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, çok güzel hizmetleri de mahallemize sunuyor. Yollarımız olsun, parklarımız olsun, hepsi Belediyemiz tarafından yapılıyor....