29 / 03 / 2024

toki tobb arazi

toki tobb arazi

Alman altınlarının gömülü olduğu iddiasıyla hazine araması yapılan Zeytinburnu'ndaki TOKİ arazisinin sahibi 462 milyon YTL ödeyen TOBB oldu. Arazinin metrekaresi 5 bin dolara satıldı.

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Atıl araziler, arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılmalı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, atıl durumdaki hazine ve şahıs arazilerinin arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılması gerektiğini söyledi.

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

Gölcük TOKİ Konutları için arazi bulunması bekleniyor!

Gölcük'te TOKİ Konutları hayata geçirilmesi için arazi bulunması bekleniyor. Arsa bulunduğu takdirde TOKİ Konutları için çalışmalar başlayacak.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Zonguldak Üzülmez TOKİ Konutları'nda arazi sorunu mu yaşanıyor?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Üzülmez'de yapılması planlanan TOKİ konutları konusunda arazi meselesinin halledildiğinde ihaleye çıkılacağını söyledi. Çaturoğlu TOKİ'de yaşanan gecikmenin nedenini anlattı.

Tavşanlı Belediyesi'nden TOKİ'ye bin konutluk arazi!

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz'' dedi.

Isparta'da TOKİ'ye arazi tahsisi yapılacak!

Isparta'da 8 bin kişinin toplu konut projesi için başvurması üzerine önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Defterdar Nazım Kaya, kendilerine ait bir araziyi TOKİ'ye tahsis edeceklerini ve son aşamaya geldiklerini duyurdu.

Denizli TOKİ'de arazi devir işlemleri tamamlandı!

İlk olarak Bakan Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi.

Denizli TOKİ Konutları'nın arazi devir işlemlerinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli'de yapılacak 25 bin konut projesi kapsamında 52 taşınmazın devir işlemleri tamamlandığını, arazi devir işlemlerinde sona gelindiğini bildirdi.

Denizli TOKİ'de arazi devri tamam!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki arazi için TOKİ'yle anlaştı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 350 dönüm arazi için TOKİ'yle anlaştı. İmar geçmesi durumunda arazinin değeri 2-3 milyar TL'yi bulacak. Üniversite borç yükünden kurtulacak

toki tobb arazi Haberi

toki tobb arazi


TOKİ'ye bağlı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na (GYO) ait olan ve geçtiğimiz günlerde `hazine arama' çalışmalarıyla gündeme gelen Zeytinburnu'ndaki iki ayrı arsa dün yeni sahiplerini buldu. Dün yapılan ihalede, 73 bin metrekarelik iki parsel, açık artırma yöntemiyle ayrı ayrı satışa sunuldu. Muhammen bedeli 184 milyon YTL olan 73 bin metre karelik arsaya en yüksek fiyat TOBB'dan geldi. TOBB, araziye KDV dahil 462 milyon YTL teklif verdi. Diğer 15 bin 550 metrekarelik arsa ise 41 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Bu arsanın ihalesine de en yüksek teklifi KDV dahil 102.6 milyon YTL peşin bedelle Ottoman Emlak verdi. Her...