19 / 04 / 2024

top dağı

top dağı

Foça dünyadaki önemli ören yerlerinden biri olmak istiyor bu yüzden kazıları hız kesmeden devam ediyor

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Topçular Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Yenidoğan ( Topçular ) Mahallesi, 266 ada, 113 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Topçular Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada içi tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Top Travel20 Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Travel20 Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Afsharı Kusha ve Lıda Rohanı tarafından kuruldu.

Adba Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adba Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Topçu ve Sıracettin Yağan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

ERA, Broker ve Broker Manager’larına TOP GUN ACADEMY eğitimi verdi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da ERA TOP GUN ACADEMY Broker Rehberlik Programı’nı yaptı. 

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Sakarya Topça Kavşağı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Topça Kavşağı'yla ilgili açıklamalar yaptı, Toçoğlu kavşağın kısa zaman içerisinde ihaleye çıkacağını da söyledi.

Axis İstanbul Topçular mağazaları!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul hizmete açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Axis İstanbul Topçular mağazaları...

top dağı Haberi

top dağı



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle devam eden kazı çalışmaları, Foça'yı dünyadaki önemli ören yerlerinden birisi haline getirmeyi hedefliyor. Şehir merkezindeki ve çevresindeki tarihi zenginliğin ortaya çıkarılması konusunda ciddi çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Foça Antik Phokaia kenti kazılarına da destek olmaya devam ediyor.

Foça'daki kazıları yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Foça Kazı Başkanı Prof. Dr. Ömer Özyiğit ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şehre yönelik çalışmalarında, tarihin gelecek kuşaklara aktarılması konusuna özel önem verdiklerini söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bunun için kazı çalışmalarını maddi-manevi destekliyoruz. Athena Tapınağı'nın yerine monte edilmesiyle birlikte Foça, çok önemli bir çekim merkezi olacaktır. Ayrıca deniz ve Kale duvarlarının irtibatlanması ve Sevgi Yolu'nun düzenlenmesi için bir çalışmamız olacak. Foça'da tarihi gün ışığına çıkarmak için...