24 / 04 / 2024

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları

Topkapı Inİstanbul daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lansmanı 15 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları!

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükseliyor.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Çin'de ev sahipleri yabancıların kira sözleşmelerini yeniden düzenleyemeyecek!

Çin'de ev sahiplerinin yabancıların kira sözleşmelerini yeniden düzenlemek veya depozitolarını vermeme hakkının bulunmadığı bildirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan depremzede aileler için konteyner ev!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve civar illerde de hissedilen 6,8'lik depremden etkilenen aileler için konteyner ev gönderdi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi!

Diyarbakır'da diyaliz hastası ve görme engelli baba, doğuştan astım hastası olan oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz evde oturmaları gerektiğini söyleyerek, devletten oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz ev istedi.

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Max Kruse için İstanbul'da 9 odalı ev tutuldu!

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Alman forvet Max Kruse için İstanbul'da 7+2'lik ev tutuldu.

Şanlıurfa Kale Eteği için 276 ev kamulaştırıldı!

Dünya tarihini kıskandıracak dokusu ve 12 bin yıllık geçmişiyle nice medeniyetlere ve kültürlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa'daki Kale Eteği projesi için 276 ev kamulaştırıldı.

İşte Çin'de ev sahiplerinin inadı yüzünden yıkılmayan o evler!

Business Insider sitesi Çin'de ev sahiplerinin inadı yüzünden yıkılmayan evleri derledi. İşte o evler...

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları Haberi

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılacağı Topkapı Inİstanbul daire fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Projede 3 bin 565 tane konut ve 16 tane ticari ünite bulunuyor. 


Inİstanbul Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut. Nef ve İş GYO imzası taşıyan proje Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerine yayılıyor. 


In İstanbul Topkapı 1. kısım 1116 bağımsız bölüm, 2. kısım 752 bağımsız bölüm, 3. kısım 815 bağımsız bölüm, 4. kısım 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. Projenin inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlendi. 


Inİstanbul Evleri sosyal alanları arasında; güvenlik, kreş, fitness center, yüzme havuzu, sinema, kapalı otopark, mescit,  oyun alanları, basketbol sahası, futbol alanları, asansör yer alıyor. 


Topkapı Inİstanbul daire fiyatları 320...