24 / 04 / 2024

toplantı salonu kiralama

toplantı salonu kiralama

İstanbul Anadolu Yakası’nda günlük veya saatlik olarak kiralanabilecek tam donanımlı toplantı ve eğitim salonları sunan Allready, 31 Mayıs 2015 tarihine kadar “Bahar Kampanyası” düzenledi.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Sıfır gecekondu projesinde Türkiye'nin desteğini bekliyoruz! 

Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısında konuşan Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, sıfır gecekondu projesi kapsamında Türkiye'nin desteğini beklediklerini vurguladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

İnşaat sektöründe iş kazaları azaltılıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki "İş Sağlığı ve Güvenliği Protokolü"nün Reşat Moralı Toplantı Salonu'ndaki imza törenine katıldı. Bakan Selçuk burada önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından inşa edilen 1000 kişilik düğün ve toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu ile 3 bin kişinin eğitim alabileceği Çankaya Evi’nin yer aldığı Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Beykoz Belediye Meclisi Mayıs toplantıları başladı!

Beykoz Belediye Meclisi 7. Dönem Mayıs Olağan Toplantısı 1. birleşimi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

toplantı salonu kiralama Haberi

toplantı salonu kiralama

1995 yılından bu yana gayrimenkul geliştirme, ofis dizaynı, mimari proje, inşaat ve iç dekorasyon hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Movipar Grubu’nun bir alt markası olarak 2014 yılında kurulan Allready, 31 Mayıs 2015 tarihine kadar her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitedeki ve teknolojideki toplantı ve eğitim salonlarında, yüzde 25 oranında indirim sunacak.


“Hazırsanız Hazırız” mottosuyla kurulan ve ilk şubesinin kapılarını geçtiğimiz yıl, dünyaca ünlü mimarlık grubu Chapman Taylor ve Movipar tarafından dizayn edilen Monumento Kartal’da açan Allready, gerçek ve tüzel kişilerin ofis ve toplantı salonu ihtiyaçlarına en üst düzeyde cevap vermek ve profesyonelce yönetilen modern iş ortamları sunmak amacıyla kuruldu. 


Metro, TEM, E5, Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik Marina, Sahil yolu ve İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na yakınlığı ile dikkat çeken ve kuruluşundan bu yana...