20 / 04 / 2024

torbalı mesire alanları

torbalı mesire alanları

AK Parti İzmir milletvekili adayı, Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Her gelen, 'derenin ıslahını biz yapacağız' demiş. Ancak kimse bu işi yapamamış. Duyduğumda bu projeyi biz yaparız, dedik ve hemen işe koyulduk" diye konuştu

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Torbalı'da riskli alan olarak ilan edilmesi istenen yerler TBMM gündeminde!

İzmir'in Torbalı ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

İzmir Torbalı'da SİT alanları düzenleniyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, turizm cennetlerinden Çeşme başta olmak üzere kent genelindeki SİT alanlarına yönelik, uzman 18 akademisyenle yeniden inceleme başlattı. Torbalı'da ise Yeniköy, Karakızlar, Dağkızılca gibi bölgelerde SİT alanı tartışmaları bulunuyor.

Ordu'ya yeni mesire alanları geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut yerleri yeniden düzenleyerek atıl durumda bulunan doğal alanları da vatandaşların kullanımına açıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

İzmir Torbalı'ya 27 yeni park!

Sanayideki hızlı gelişmeyle birlikte nüfusu 170 bini aşan Torbalı'da, belediye yeni parklar, sosyal yaşam alanları ve altyapı yatırımları için atağa kalktı.

torbalı mesire alanları Haberi

torbalı mesire alanları


Torbalı'daki Fetrek Deresi'nin ıslahı hususunda bölge halkının 50 yıllık bir talebi olduğunun altını çizen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Torbalı ilçe sınırları içinden geçen Fetrek Çayı'nın ıslahı ile alakalı talepler doğrultusunda çalışmalarımızı başlattık. Fetrek Çayı ve Çevlik Çayı ıslahlarını içeren ön inceleme raporunu hazırladık. Hazırladığımız bu rapora göre Fetrek Çay yatağında yaklaşık 21 bin metrelik güzergahta çift taraflı taş tahkimat imalatı, 4 köprü ile Fetrek Çayı'na mansaplanan Çevlik Çay yatağında ise 500 metrelik güzergahta çift taraflı taş tahkimatlı imalat çalışması yapılmasını planlıyoruz" dedi.


İncelemede bulundu

Projenin uygulanacağı alanda geçtiğimiz günlerde kendisinin de incelemelerde bulunduğunu belirten Prof. Dr. Eroğlu "Projedeki yatak düzenleme ve sedde teşkili imalatlarına başladık. Projenin en kısa sürede bitirilmesi hususunda DSİ Bölge Müdürlüğümüze talimat verdim. Bu çerçevede 31 makine ile...