23 / 04 / 2024

Torbalı OSB kuraları çekildi mi

Torbalı OSB kuraları çekildi mi

EBSO tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikada 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi 'nde altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından parsel kuraları çekildi.

Torbalı OSB'de yer tahsisleri için kuralar çekildi!

OSB'lerin planlı sanayileşme ve kalkınmanın öncüleri olduğunu belirten EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Torbalı OSB'de yükselecek yatırımların kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Ödemiş OSB'de kuralar çekildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımcıların fabrika kuracakları parsellerin belirlenmesi için kuralar çekildi.

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

TOKİ İzmir Torbalı kura sonuçları açıklandı! 

TOKİ tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Kuralar sabah saat 11:00'da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda çekildi.

TOKİ İzmir Torbalı'da 286 konut satıyor!

TOKİ İzmir Torbalı'da alt gelir grubu kapsamında 127, orta gelir grubu kapsamında 159 konut satıyor.  Fiyatların 166 bin 709,49 TL'den başladığı projede kuralar 9 Temmuz'da çekilecek.

İzmir Torbalı OSB'de 2 parsel açık artırmayla satışta!

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde tüm parseller tahsis edilmiş olup 2 parsel açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldı.

İzmir Torbalı OSB'nde 43 fabrika kuruluyor!

İzmir'in en önemli yatırım bölgelerinden birisi olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde, altyapı yatırımlarının ardından fabrikalar yükselmeye başladı. Son bir ayda altı firmanın temeli atılırken bunlardan sonuncusu IMS Plastik oldu.

Torbalı OSB'de ilk tapu verildi!

Türkiye'nin sanayi devi olan Torbalı'da Organize Sanayi Bölgesi'nde daha önce kura ile belirlenen sanayicilere parsellerinin tapusu verilmeye başlandı. İlk tapu dün sahibini buldu..

Torbalı OSB büyüyecek!

Torbalı OSB'de büyüme kararı aldıklarını belirten Başkan Dönmez, "Geçmiş dönemde İzmir Çevreyolu'nun yapımında malzeme tedariki için kullanılan 90 hektarlık alanı sınırlarımıza dahil etmeye çalışıyoruz" dedi

Torbalı OSB 5 bin kişiye istihdam yaratacak!

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımları tamamlandı. Şimdi sırada fabrikaların yükselmesi var. Ağırlıklı olarak KOBİ'lerden oluşan 43 firmanın faaliyet göstereceği bölgenin 5 bin kişiye istihdam yaratması hedefleniyor.

Torbalı OSB 5 bin kişiye istihdam yaratacak!

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımları tamamlandı. Şimdi sırada fabrikaların yükselmesi var. Ağırlıklı olarak KOBİ'lerden oluşan 43 firmanın faaliyet göstereceği bölgenin 5 bin kişiye istihdam yaratması hedefleniyor...

Torbalı OSB kuraları çekildi mi Haberi

Torbalı OSB kuraları çekildi mi


EBSO tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikada 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından parsel kuraları çekildi. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, "EBSO, bugüne kadar 20'den fazla OSB kurdu. Bu OSB'ler planlı sanayileşme ve kalkınmanın öncüleri oldu. Torbalı OSB'de yükselecek yatırımlar da kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacak" dedi.


Yatırım aşaması

Yorgancılar, "OSB'ler planlı kalkınma ve sanayileşme için çok önemli. Üretim, istihdam, yatırım depoları. EBSO bugüne kadar 20'den fazla OSB kurdu. İlk kurulan OSB olan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, nasıl olacak, nasıl büyüyecek derken bugün yaklaşık 600 işletmede 30 bin kişinin istihdam edildiği üretim üssü oldu. Torbalı OSB de öyle olacak" diye konuştu. EBSO'nun desteğini alan Torbalı OSB'nin yönetimin yerinde müdahalelerle...