16 / 04 / 2024

torbalıda çıkan fabrika yangını

torbalıda çıkan fabrika yangını

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Xiaomi, Avcılar'da fabrika kuracak!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Avcılar'da kuracağı fabrika ile akıllı telefon üretimine başlayacak.

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Torbalı'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Torbalı İcra Dairesi, İzmir ili, Torbalı ilçesi, Pancar Mahallesi, 2284 parselde yer alan çırçır fabrikası ve ekipmanlarını 14 milyon 282 bin 209 TL'ye icradan satıyor...

Torbalı'da 104 dönümlük arazinin planları mecliste!

Süper Lig'de bulunan İzmir temsilcisi Göztepe'ye Torbalı'da 2017'de tahsis edilen 104 dönümlük arazinin nazım imar planı değişikliğine yarın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilecek.

Torbalı’da VW fabrikası heyecanı!

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Türkiye ve Bulgaristan arasında kalması ile ilgili değerlendirme yapan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Bizde tahsis edilebilecek yer var, tecrübemiz var, lokasyonumuz uygun, yedek parça ve iş gücüne ulaşım konusunda da en doğru bölgeyiz” dedi.

Torbalı’da 2019 Şubat ayında 355 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Şubat ayı ülke geneli konut satışları açıklandı. Torbalı’da konut satışları zirvede olarak belirtildi. 

torbalıda çıkan fabrika yangını Haberi

torbalıda çıkan fabrika yangını


Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayındır yolu üzerinde 30 dönümlük alanda mobilya ve yatak üretimi yapılan fabrikada sabah 07.30 sıralarında çıkan yangının kısa sürede büyüdüğünü söyledi.


Güvenlik görevlilerince fark edilen yangına, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin karadan ve havadan müdahale ettiğini ifade eden Memük, "Mesai saati olmadığı için içeride kimse yoktu. Can kaybımız yok.Yangın kontrol altına alındı. Fabrikada ciddi hasar var. Güvenlik kamera kayıtları incelendikten sonra yangının çıkış nedeni belirlenecek" diye konuştu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır da yangını kontrol altına aldıklarını, soğutma çalışmalarına başladıklarını bildirdi. Bu arada mesai saatinde fabrikaya gelen işçiler, itfaiye ekibinin çalışmalarını...