25 / 04 / 2024

torunlar gyo bursa koru park

torunlar gyo bursa koru park

Koru Park Evleri kapsamındaki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor, Korupark 'ta fiyatlar 202 bin liradan başlıyor

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Redhack, Torunlar GYO'ya ait Zafer Plaza'nın sitesini hackledi!

Redhack, İstanbul Mecidiyeköy'deki Torun Center'da 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciası üzerine Torunlar GYO'nun Bursa'daki alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza'nın internet sitesini hackledi. İşte hacklenen o sayfa...

Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim?

Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Mahmutbey'de yükselen Mall of İstanbul projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Sinpaş GYO Bursa Modern'den anlamlı destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, son olarak Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin uygulamalı eğitim binasında gerçekleştirdiği dış ve iç tefriş ile duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Torunlar GYO, Cityscape Fuarı’na katıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli yatırımcıları arasında yer alan Torunlar GYO, 22 - 24 Nisan 2014 tarihleri arasında Abu Dhabi’ de gerçekleşen Cityscape Fuarı’na katıldı.

Torunlar GYO Torun Center iletişim!

Torunlar GYO Torun Center iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 267 47 47 olarak belirlendi. Projede 42 katlı iki rezidans, 36 katlı bir ofis kulesi bulunuyor.

Torunlar GYO Torun Center resimleri!

Torunlar GYO Torun Center resimleri ni haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa ediliyor. Teslimlerinin 2015' te gerçekleştirileceği Torun Center projesinde 3 blok bulunuyor.

Torunlar GYO Paşabahçe'ye otel, Eyüp'e konut inşa edecek!

Torunlar GYO portföyüne dâhil olan İstanbul'un en değerli arazilerinden Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisi, Boğaz kıyısındaki özel konumuyla İstanbul'un cazibe merkezlerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

Torunlar GYO Torun Center nerede?

Torunlar GYO Torun Center nerede sorusuna İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projedeki konutların alanları 100 - 425 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Torunlar GYO Torun Center satılık!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran Torunlar GYO Torun Center satılık daire fiyatları...

Torunlar GYO Torun Center projesi!

Torunlar gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Torunlar GYO Torun Center projesi İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de yükseliyor.Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Torunlar GYO Torun Center ulaşım!

Torunlar GYO Torun Center ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mecidiyeköy'de yükselen Torun Center projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor...

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi Ağustos 2015 yılı olarak belirlendi. Mecidiyeköy Torun Center projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor...

torunlar gyo bursa koru park Haberi

torunlar gyo bursa koru park

Torunlar GYO tarafından inşa edilen Korupark projesi 1.400 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamındaki 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Bursa Korupark 'ta fiyatlar 202 bin liradan başlıyor. Korupark Evleri 'nden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Korupark 'ta; alışveriş merkezi, çocuk eğlence merkezi, sinema, fitness club, tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, pilates salonu, Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Koru Park 'ta sosyal alanları yanı sıra; jeneratör, 24 saat güvenlik, otopark, temizlik hizmeti, hatırlatma hizmeti, çiçek gönderim hizmeti, kuru temizleme hizmeti, ısı ve gaz dedektörleri mevcut.


444 22 02

http://www.koruparkevleri.com.tr

Ceren...