24 / 04 / 2024

Tosyalı Holding çelik tesisi iskenderun

Tosyalı Holding çelik tesisi iskenderun

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Borsayı hareketlendiren hamle! Koç Holding'den 630 milyonluk alım

Koç Holding, iştiraki olan Arçelik'in yüzde 0,87'sine karşılık gelen hisseyi Koç Holding Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'ndan 630 milyon lira karşılığında satın almış oldu.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz" dedi...

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Cengiz Holding çelik British Steel ile mi ilgileniyor?

İngiltere'ye ait çelik şirketi British Steel'ın Çinliler tarafından satın alındığı iddia edilmişti. Şirketin satışında çıkan sorunlardan dolayı Cengiz Holding’i de satış masasında tuttuğu söylendi...

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

Tosyalı Holding çelik tesisi iskenderun Haberi

Tosyalı Holding çelik tesisi iskenderun

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü bitirildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Tosyalı Holding'in açıklamasında, şirketin, teknoloji ve inovasyonla şekillenen yatırımlarına hızla devam ettiği belirtildi. Salgının tüm olumsuzluklarına karşın Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam eden Tosyalı Holding, İskenderun'da son yılların en büyük sanayi yatırımlarından birini hayata geçiriyor.

Geçen yıl İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) başladığı yeni çelik yatırımını sürdüren şirket söz konusu yatırımın büyük bölümünde sona geldi. 

Başlangıçta hurdadan üretim yapacak olan Sarıseki Tesisi, orta vadede ise madenden çelik üretimi sağlayacak. Toplam yatırım büyüklüğü 2,5 milyar dolara ulaşacak tesis devreye girdiğinde, yılda 4 milyon ton yassı çelik üretecek ve 1.300 kişiye doğrudan istihdam sunacak.

Yatırımı süren tesis Türkiye'nin yassı çelik ithalatının yarısını, diğer...